Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde değişimin böylesi hiç iyiye işaret değil!

Sadakatsiz dizisinde değişimin böylesi hiç iyiye işaret değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin ilk 11 bölümlük performansı, reytinglere ve izleyicilerin sosyal medyada yaptıkları değerlendirmelere bakılır ise müthiş başarılı geçti.. Cansu Dere,Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizi, sezona damgasını vuran yapımlardan birisi konumunda.

Ancak Sadakatsiz dizisine başladığı noktadan, şu anda geldiği nokta itibari ile ciddi bir eleştiri de var. Dizinin bir sabun köpüğü gibi akıldan çıkabilecek bir yapım olmaya doğru ilerlediği düşüncesi birçok dizi hayranını şaşırtacaktır. Ancak ilk başladığı günden bugüne Sadakatsiz dizisindeki değişim dikkat çekici bir noktada.

Hem hikaye hem de oyunculuk başarısı ile başladığı ilk günden itibaren izleyicilerini kendisine bağlamayı başaran Sadakatsiz için Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu önemli bir yorumda bulundu. Yazara göre dizinin asaleti ilk günkü gibi değil…

Peki Sina Koloğlu hangi nedenden dolayı bu eleştiriyi yaptı? İşte Koloğlu’nun yazısı:

“Ev ahalisinin keyifle izlediği dizilerden biri ‘Sadakatsiz’… Son bölümü izlerken, “Erkekleri bir kenara koydular. Kadınlar kendi aralarında mücadele ediyorlar” dedi. Vakıf toplantıları, dedikodular, Asya’nın saldırıya uğraması… Ha bir de Ali durumu var. “Tenis topu gibi oldu çocuk” diyor ev ahalisi. Söylerken de merakla izliyorlar tabii ki. Ama o ilk bölümlerindeki ‘asil görünümlü entrika’ yerini ‘Türk telenovela’sına bıraktı.”