Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden büyük sürpriz! Miran’ın annesi geliyor! Bakın kim oynayacak?

Hercai dizisinden büyük sürpriz! Miran’ın annesi geliyor! Bakın kim oynayacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai, sezon başında reytingleri düşük olsa da daha sonra gelişen hikayesi ile birlikte izleyiciyi yeniden her hafta ekran başına kilitlemeyi başardı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde oynadığı dizinin geçtiğimiz günlerde Cuma gününden Pazar gününe alındığı öğrenilmişti. Bir sürpriz haber daha geldi diziden.

Bu akşam 53. bölümü yayınlanacak olan dizi, yılbaşından sonra artık Pazar akşamları ekrana gelmeye başlayacak. Dizinin izleyicisi alıştığı günden başka bir güne alınmasından biraz rahatsız ancak Hercai dizisi için bir fırsat olacak bu gün değişikliği.

atv’nin sevilen dizisi yoluna emin adımlarla devam ederken, Cuma akşamları onun yerine de kanalın yeni dizisi Akıncı yayınlanacak. Yeni gününde yeni heyecanlarla ekrana gelmeye devam edecek olan Hercai’de, beklenen bir başka gelişme de yakında yaşanacak!

Ali İlhan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Mia Yapım imzalı diziye yeni bir karakter katılacağı kısa bir süre önce öğrenildi. İzleyenleri heyecanlandıracak bu gelişmeyi, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdi.

Diziye, Akın Akınözü’nün oynadığı Miran’ın annesi dahil olacak. Karakteri oynayacak isim de belli oldu!
Akın’ın annesi Dilşah’ı, pek çok diziden hatırlayacağınız bir isim, Aysun Metiner oynayacak.

Hercai dizisinden büyük sürpriz! Miran'ın annesi geliyor! Bakın kim oynayacak? 7

Aysun Metiner Kimdir?

1972 doğumlu oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Şaşıfelek Çıkmazı, Kurtlar Sofrası, Yeni Hayat, Arka Sokaklar, Çoban Yıldızı, Benimle Evlenir misin, Örümcek, Nasıl Evde Kaldım, Sıdıka, Asmalı Konak, Bir Litre Gözyaşı gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

Aysun Metiner, son olarak Ekim ayında 17. bölümüyle ekrana veda eden atv’nin Gençliğim Eyvah dizisinde oynamıştı.