Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde korona şoku izleyiciye etki etmeyecek!

Sadakatsiz dizisinde korona şoku izleyiciye etki etmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz, Çarşamba akşamları güçlü bölümleriyle milyonları ekran başına toplamayı başaran bir dizi.

Orijinali Doctor Foster’dan çok daha öne çıkan ve İngiliz dizisinin yapamadığını gerçekleştiren Sadakatsiz, tam 65 ülkede yayınlanmakta olan çok başarılı bir iş… Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği projede başrollerde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş gibi önemli isimler bulunuyor.

İkinci sezonda yine etkili hikayesi ile göz dolduran diziye olan ilgili ilk sezona göre bir miktar düştü. Yine de etkili reytingler alarak iyi bir sezon geçiren Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere’nin koronavirüse yakalanmasının şoku atlatıldı.

Dizinin ekibi sette çalışmaları sürdürme kararı aldı. Cansu Dere ise evinde karantinaya girdi. Cansu Dere’nin olmadığı dönemde diğer karakterlerin sahneleri çekilmeye devam edecek .

Cansu Dere’nin karantina süreci bitince de onun sahnelerinin çekilmesi ile yeni bölüm tamamlanacak. Gelen bilgiler dizinin stoklu ilerlediği için yayınlarında bir sorun yaşanmayacağı şeklinde.

Sadakatsiz dizisinin şimdiye kadar 45 bölümü yayınlandı. 46. yeni bölümü ile merakla beklenen diziyi bekleyen milyonlarca hayran bulunuyor.