Ana sayfa Dizi Haberleri Eyvah eyvah! Kırmızı Oda dizisinde Boncuk’un gördüğü ermişler gibi Can da mı hayal?

Eyvah eyvah! Kırmızı Oda dizisinde Boncuk’un gördüğü ermişler gibi Can da mı hayal?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’da bir süredir Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakterinin hikayesini izliyoruz. Çocukken yaşadığı travmalarla birlikte evlenip Hollanda’ya gittikten sonra yapayalnız kalan Boncuk, bir süre sonra 3 tane ermiş gördüğünü söyleyerek bambaşka bir travma yaşamaya başladı. Binnur Kaya’nın hayat verdiği Doktor Hanım’a getirilen Boncuk’un hayat hikayesi herkesin ilgisini çekmekte.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden yazdığı kitaptan alıntılanan Kırmızı Oda’da Boncuk da Alya ve Meliha gibi hikayesiyle herkesin içini sızlatıyor. Küçücük bir çocukken eve metresini getiren babasının yaptığı zulümlerin ardından görücü usulü evlendirilen Boncuk, Hollanda’da yapayalnız bir hayat sürüyor.

Eşi Sadık ile gittikleri gurbette hiç arkadaşı olmayan, kocasının ilgilenmediği ve kimseyle görüşmesini istemediği Boncuk, sonunda üç tane ermiş görmeye başlıyor hayalinde. Onun kendisini başka bir adama eş olarak vereceklerini söyleyip duruyor.

Bu arada Boncuk konuştukça, aslında bir arkadaşı da ortaya çıkıyor. Her gün marketten dönerken uğradığı parkta Can isminde bir çocukla tanışıyor Boncuk. Müzisyen olan Can, Boncuk ile konuşmaya başlıyor.

Eyvah eyvah! Kırmızı Oda dizisinde Boncuk'un gördüğü ermişler gibi Can da mı hayal? 8

İçin için Can’a tutulmaya başladığı anlaşılan Boncuk, Doktor Hanım’a Can’dan bahsediyor. Aralarında bir şey olmadığı sadece arkadaş olduklarını vurgulayarak Can’dan bahseden Boncuk’un Hollanda’dan Türkiye’ye gelirken Can ile hüzünlü vedalaşmasını da izledik.

OGM Pictures imzalı dizinin Cuma akşamı yayınlanan 18. bölümünde Boncuk’un hikayesindeki Can, bir anda İstanbul’da ortaya çıkınca kafalar da karıştı! Üstelik ablasının evinde kalan Boncuk pencereden bakarken, Can bir anda belirdi.

Eyvah eyvah! Kırmızı Oda dizisinde Boncuk'un gördüğü ermişler gibi Can da mı hayal? 9

İşte bu sahnenin ardından herkesin aklına, Can’ı da Boncuk’un uydurmuş olabileceği gelmeye başladı. Dizinin takipçileri yeni bölümlerde Can’ın da hayal ürünü çıkma ihtimalini dillendirmeye başladı bile!

Can’ın akşama fasulye yapacağını söyleyen Boncuk’a ‘tatlı ne yapacaksın’ sorusu da herkesin aklına takıldı! Diziyi izleyenler, Sadık’ın her yemekten sonra bu soruyu sormasını hatırlatan yorumlarıyla sosyal medyada bu sahneye dikkat çektiler.

Can’ın Boncuk ile vedalaşmasında ağlaması da yine izleyenleri Can’ın da hayal olma ihtimalini kuvvetlendiren sahneler oldu…

Bakalım ermişlerden sonra Can da Boncuk’un hayalinde canlandırdığı bir kişi mi? İzleyip göreceğiz…

İşte 18. bölümde Can ve Boncuk’un sahnelerinden birisi…