Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim setinden paylaşımlarıyla merakı arttırdı!

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim setinden paylaşımlarıyla merakı arttırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’de Özcan Deniz ile başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu, bir yıllık aranın ardından ekrana dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu, son olarak atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakteriyle izleyicinin gönlünü fethetmişti.

Uzun süredir hazırlıkları süren ve çekimleri Erzincan-İstanbul-Katar hattında gerçekleştirilmeye başlanan Seni Çok Bekledim dizisi, merakla bekleniyor! Dizinin 3. tanıtımı da yayınlandı ancak henüz yayın tarihi net değil.

İrem Helvacıoğlu, Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı oynadığı dizinin kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla heyecan daha da katlıyor. İzleyicinin Nefes karakteri ile bütünleştirdiği oyuncunun imajı da değiştirildi. Nefes ile o kadar akıllara kazındı ki saçları, kıyafetleri değiştirilen oyuncu, bu kez farklı bir imajla ekrana dönüyor.

Zarafeti ile yine çok konuşulacak olan İrem Helvacıoğlu, dizinin setinden Özcan Deniz ile bir sahne çekimi sırasındaki fotoğraflarını paylaştı.

Özcan Deniz’in de aynı anlarda selfie çektiği fotoğrafı gösterdiği o paylaşım, ikilinin hayranlarının büyük ilgisi ile karşılandı. Sosyal medyada da bir anda dağılan fotoğrafta iki oyuncunun setteki halleri beğeni almakta.

İrem Helvacoğlu, diziden bir kareyi ‘Coming Soon’ (çok yakında) notuyla paylaştı. Oyuncunun instagram’dan yaptığı paylaşım ile birlikte ekip ile verdiği pozu da aşağıda görebilirsiniz.

Diziyle ilgili detaylar:

Proje tasarımı kendisine ait olan Özcan Deniz, güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaşacak. Kadir, (Özcan Deniz) başarılı bir iş adamıdır. İşkolik, güçlü, kararlı, attığı adımları sağlam ve net olan Kadir, dedesinden kalan ortaklı şirketi kendi çabaları ve ön görüleriyle iyi bir noktaya taşımıştır. ‘Kadir’ için yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir.

Çekimleri; Erzincan, İstanbul ve Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleşen ‘Seni Çok Bekledim’, Kadir ve Ayliz’in mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda; Yıldız Kültür, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Mehmet Ulay, Sibel Şişman, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz ve Damla Makar gibi sevilen isimler yer alıyor.

İşte Seni Çok Bekledim 3. fragmanı: