Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin setinde korona şoku! Koronaya yakalanan isim ortaya çıktı?

Sadakatsiz dizisinin setinde korona şoku! Koronaya yakalanan isim ortaya çıktı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisi, bu akşam ekrana gelemeyecek. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadığı dizinin seti, korona nedeniyle durduruldu! Bu akşam 9. bölümü yayınlanması beklenen dizideki bu gelişme sonrasında yeni bölüm ekrana gelmeyecek.

Çarşamba akşamlarına damgasını vuran dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un, koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Dizinin yeni bölümü heyecanla beklenirken ortaya çıkan bu durum ise sette başka kimsede korona olup olmadığı ile ilgili merakı da arttırdı.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünü bekleyenler için sosyal medyadan da duruma açıklık getiren bir paylaşım yapıldı. Dizinin yapımcı firması Med Yapım tarafından yapılan açıklamada “Değerli izleyicilerimiz, pandemi sebebiyle ne yazık ki bu akşamki kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere” deniliyordu.

Sadakatsiz dizisinin setinde korona şoku! Koronaya yakalanan isim ortaya çıktı? 8

Bu açıklamanın ardından kimin koronaya yakalandığı da merak konusu oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un koronavirüse yakalandığı bilgisini paylaştı.

Yeşilyurt, Yasak Elma dizisinin 3 sezon yönetmenliğini yapmış ve geçtiğimiz sezon sonunda da Kanal D’nin iddialı projesi Sadakatsiz dizisine geçmişti.

Sadakatsiz dizisinin setinde korona şoku! Koronaya yakalanan isim ortaya çıktı? 9

Neslihan Yeşilyurt’un koronaya yakalanmasının ardından tüm ekip ve oyunculara da test yapıldığı tahmin ediliyor. Başka bir kişide daha çıkıp çıkmadığı henüz belli değil. Önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgiler gelecektir.

Biz de Yeşilyurt’a televizyongazetesi.com olarak geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz…

Bu arada dizinin kolaj bölümünün bu akşam saat 20.00’da izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.