Ana sayfa Dizi İzle Özge Yağız’dan sonra Yemin dizisi eski havasını kaybetti, Reyhan’ın yeri dolmadı!

Özge Yağız’dan sonra Yemin dizisi eski havasını kaybetti, Reyhan’ın yeri dolmadı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında ilk iki sezon hafta içi 5 gün yayınlanan ve büyük başarı kazanan Yemin dizisi, Özge Yağız’ın ayrılmasının ardından, Reyhan karakterinin boşluğunu dolduramadı. Dizinin yeni sezonu yine hafta içi yayınlanacak şekilde başlamasına rağmen, 3. sezonda alınan karar ile artık Yemin dizisi hafta sonu akşam saatlerinde izleyicisi ile buluşuyor. Yemin 15 Kasım Pazar günü 286. bölümüyle geliyor. Dizinin yeni bölümünden ilk fragmanı vidoda bulabilirsiniz.

Ben Yiğit İçin Gidiyorum! Feride kendini feda ediyor. Yemin’de bu akşam Feride Yiğit’i kurtarmak için kendisini feda eder. Emir ise Feride’nin de gittiğini öğrenince çok endişelenir. Emir oğlunu ve Feride’yi kurtarabilecek mi? Feride, Yiğit’in kurtulması için kendini feda eder ama hiçbir şey umduğu gibi gitmez. Feride’nin gittiğini öğrenen Emir ise iyice deliye döner. Zaman daralıyordur, Emir ise bütün şartları zorlar.

Emir Feride ile Yiğit’i kurtarabilecek mi? Öte yandan Kumru hala ölecek olan kişinin ablası olduğunu zannetmektedir. Kemal gerçekleri söylemesi konusunda Narin’i her ne kadar ikna etmeye çalışsa da başarılı olamamıştır. Kemal dikkati sayesinde Kumru’ya dair çok önemli bir ayrıntı yakalar. Kemal artık duramaz ve Kumru ile yüzleşip gerçekleri Kumru’nun yüzüne söyler. Kemal’in bu hareketi Narin ile arasında bir çatışmaya sebep olacak mı?

Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta içi her gün 20:45’te Yemin ile Kanal 7’de…

Yemin Dizisi: Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla 7 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi 20:45’te sevenleriyle buluşacak. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar