Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel vur dedik öldürdün, şu seksi pozlara bi bakar mısınız?

Özge Gürel vur dedik öldürdün, şu seksi pozlara bi bakar mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bay Yanlış talihsizi Özge Gürel’den hayranlarını mest eden seksi pozlar! Fox TV ekranlarında dünya çapında yarattığı etkileşim ile göz dolduran ancak ekran macerası, izleyicilerin düşüncesine göre, haksız bir şekilde sonlanan Bay Yanlış dizisinin güzel oyuncusu Özge Gürel, sosyal medyada hayranlarını mest etti.

Can Yaman ile Dolunay dizisinden sonra bir kez daha iyi bir ikili olarak ekranlara ve sosyal medyaya damga vuran Gürel, dizinin ardından ise sadece instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Pandemi nedeniyle de pek ortalıkta görünmeyen oyuncu, kırmızı seksi kıyafetiyle 2020 yılına veda pozları çektirdi.

Özge Gürel vur dedik öldürdün, şu seksi pozlara bi bakar mısınız? 8

Kırmızı rengin çok yakıştığı görülen ünlü oyuncu, seksi pozları ile sosyal medyada hayranlarının aklını başından aldı. Düzgün fiziği ile göz dolduran Gürel’in, bu paylaşımına kısa sürede 400 bin beğeni geldi.

5 milyona dayanan instagram takipçi sayısını her geçen gün de artıran oyuncu, yeni saç tarzıyla da takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Fotoğrafları çok beğenen hayranlar hem estetik hem de çok seksi bulduklarını ifade eden yorumlar yaptı.

Özge Gürel vur dedik öldürdün, şu seksi pozlara bi bakar mısınız? 9

Kiraz Mevsimi dizisinde rol aldığı Serkan Çayoğlu ile aşkına devam eden Gürel, mutluluğu her zaman gözler önünde de yaşayan bir isim.

Oyuncunun yeni projeleri de hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.