Ana sayfa Sosyal Medya Sadece izleyici değil, başroldeki Özge Özberk de o diziyi unutamadı!

Sadece izleyici değil, başroldeki Özge Özberk de o diziyi unutamadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1976 doğumlu olan ünlü oyuncu Özge Özberk, oyunculuk mesleğine 1993 yılında Şaban Askerde isimli dizide rol alarak adım atmıştı. 18 yaşında kariyerine başlayan oyuncu, neredeyse 30 yıldır pek çok dizide, sinema filminde rol aldı ve tiyatro sahnesine çıktı.

Otogargara, Bizim Ev, Bizimkiler, Kadın İsterse, Çemberimde Gül Oya, Başka Yerde Yok, Kırık Kanatlar, Geniş Zamanlar, Sinekli Bakkal, Canım Babam, Pis Yedili, Hayat Ağacı, Kalbimdeki Deniz ve son olarak da Bir Annenin Günahı dizileri, rol aldığı yapımlar arasında.

Ayrıca Cem Yılmaz’ın GORA, ARGO, ARİF V 216 ile Neredesin Firuze, Babam ve Oğlum, Bizi Hatırla gibi sinema filmleriyle de akıllarda kaldı Özge Özberk.

Son yıllarda ekranda daha az gördüğümüz Özberk, aynı zamanda çocuk kitapları da yazıyor. Oyuncu, yazarlık konusundaki iddiasını da ortaya koyan Mavi Kuş, Kurabiye Ormanı, Yapabilirsin Dostum isimli 3 kitabını 2022 Mart ayında çıkardı.

İş insanı eski eşi Hayim Sadioğlu ile evliliğinden Leo isimli bir oğlu olan Özge Özberk, dizilerin de sevilen oyuncularından bir tanesi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünde eğitim alan oyuncu, bambaşka karakterlerde rol alarak, oyunculuktaki iddiasını da ispatlamış bir isim.

Bugüne kadar akılda kalan pek çok role imza attı. Ancak onu izleyenler, takip edenler gibi kendisinin de hala aklında kalan bir dizi var.

Sadece izleyici değil, başroldeki Özge Özberk de o diziyi unutamadı! 8

Geçtiğimiz günlerde magazincilerle karşılaşan oyuncu, verdiği röportaj sırasında, sokaktan geçen bir kişinin kendisine Çemberimde Gül Oya dizisini hatırlatmasıyla duygusal anlar yaşadı. Bu duygulu anlarda izleyicinin Çemberimde Gül Oya dizisi gibi yapımların yeniden çekilmesi ile ilgili sözleri üzerine Özberk de “Keşke sen söyle, keşke yeniden çekilse…” diyerek duygularını ifade etti.

Çağan Irmak imzalı Çemberimde Gül Oya dizisi, televizyon tarihimize damga vuran bir yapım oldu. İzleyenlerin hala unutamadığı ve 12 Eylül 1980 askeri darbesi öncesindeki Türkiye’den kesitler sunan dizi, çarpıcı sahneleri, duygusal hikayesi ile hala hatıralarda. 2004 yılında Kanal D’de yayınlanan ve 40 bölüm süren dizide, hepsi birbirinden başarılı pek çok isim rol alıyordu.

Sadece izleyici değil, başroldeki Özge Özberk de o diziyi unutamadı! 9

Selda Alkor, Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Tuba Büyüküstün, Melisa Sözen, Işıl Yücesoy, Şerif Sezer, Goncagül Sunar, Serdar Yeğin gibi önemli oyuncular Çemberimde Gül Oya isimli dizinin başta gelen oyuncularıydı.

Özge Özberk’in ve tesadüfen karşılaştığı izleyici gibi pek çok kişi için Çemberimde Gül Oya, ekranın en unutulmaz, en özel dizileri arasında yer alıyor. Yapımcılara içtenlikli bir mesaj gönderen o anlarda, Özge Özberk’in ‘keşke’ dileklerini, pek çok izleyici paylaşacaktır muhakkak…