Ana sayfa Dizi Haberleri Safir dizisi Türkiye’nin yeni gururu olmaya aday gözüküyor!

Safir dizisi Türkiye’nin yeni gururu olmaya aday gözüküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Safir dizisiyle ilgili Cannes içerik fuarı MIPCOM’dan çok olumlu haberler geldi. Dizinin atv’nin fuardaki yeni ve en etkili işlerinden birisi olması dikkat çekiciydi. Safir dizisine yurt dışındaki alıcılardan büyük ilgi olduğuna yönelik bilgiler de sosyal medya platformlarına yansıdı.

atv’nin Cannes’taki fuarda eski dizileri Ateş Kuşları, Kardeşlerim, Kuruluş Osman ve Ben Bu Cihana Sığmazam ile birlikte sadece yeni dizi olarak Safir’i de dahil ettiğini belirtelim.

Safir’in güçlü bir dram hikayesi olmasının yanı sıra başrollerde yer alan İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’e yönelik izleyicilerin sosyal medyadaki büyük ilgisi de dikkat çekiyor. Safir dizisinin çekimlerine Kapadokya’da devam ediliyor.

Safir dizisi Türkiye'nin yeni gururu olmaya aday gözüküyor! 7

Şimdiye kadar sosyal medya ortamında yabancı dizi hayranları tarafından da yakından takip edildiğini gözlemlemekte olduğumuz Safir aynı zamanda internet aramalarında da son dönemin en çok aranan dizilerinin başında geliyor.

Safir projesi için genel bilgilerin yanı sıra güncel gelişmelerle ilgili arama sayfalarında sıklıkla farklı ülkelerden Türk dizisi hayranlarının taleplerini görmekteyiz. Safir dizisi, hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile önümüzdeki dönemde Türk dizi sektörünün gururu olabilecek bir proje görüntüsü çiziyor.