Ana sayfa Dizi Haberleri Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler!

Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’nin entrikası bitmeyen dizisi Yasak Elma, dün akşam 50. bölümüyle ekrana geldi.

Dizinin yeni sezonunda olaylar hız kesmiyor! Her yeni bölümde yeni şoklar yaşatmaya devam eden Yasak Elma, dün akşam ekrana gelen bölümde de yeni şolar yaşattı!

Ender’in 8 ay boyunca neler yaşadığı merak ediliyordu. Bir balıkçı teknesi tarafından bulunan ve Sabri isimli bir balıkçının evine götürdüğü Sabri sayesinde hayatta kalan Ender, yaşadıklarını evdekilere anlattı.

Ancak Şahika, yeni oyununu çoktan kurgulamıştı ve Sabri’yi bir şekilde satın alarak Ender’in verdiği bilgileri yalanlattı. Sabri, herkesin yanında Ender’in saklanmak için kendilerine geldiğini, kazadan haberi olmadığını söyledi.

Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 18

İşte bu noktada izleyicinin sinirleri iyice gerildi!

8 aydır ortada olmayan Ender’in nerede olduğu bulunamadı ama Şahika bir gecede Sabri’ye ulaşıp Ender’e tuzak kurdu!

İzleyiciye pek mantıklı gelmese de yaşanan bu sahne sonrası Şahika karakterine de tepkiler iyice büyüdü!

Yeni sezonda Yıldız ve Ender’in işbirliği yapmasından sonra izleyici bu ikiliyi daha çok sevmeye başladı. Şahika’nın yaptıklarına bakınca Ender’in entrikalarının bile hafif kaldığı Yasak Elma’ya kimi tepkiler de gelmiyor değil!

Tuvana Türkay’a “Estetikli fakir kız!” tepkisi!

Özellikle diziye Leyla karakteriyle katılan Tuvana Türkay’ın estetikleri, izleyiciye dert oldu!

Türkay’ın, estetikli haliyle fakir bir kızı oynamasını inandırıcı bulmayan izleyiciler, bu konuda da tepkilerini koymaya devam ediyorlar sosyal medyada.

Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 19

Dizinin yeni bölümünde de Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakteri ve Şevval Sam’ın oynadığı Ender karakteri, ivmesini gittikçe arttırıyor! İzleyiciler, iki karakterin olduğu sahneleri heyecanla beklerken, Yıldız’ın her tavrına gülüyor, Ender’i ise gittikçe daha çok seviyorlar.

Ender ve Yıldız in, Şahika out!

Geçtiğimiz sezonlarda Ender karakterine gelen eleştirilerden sonra yeni sezonda Ender, dizinin en zeki, en çekici, en izlenesi ismi oldu adeta! Yıldız da aynı şekilde dizinin ‘eğlenceli’ tarafı olmaya devam ediyor.

Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika ise itici bulunurken Ender’in entrikalarının yanında Şahika’nın derin planları çok daha uçuk gelmekte izleyenlere. Şahika, her bölümde ‘kötü kadın’ imajıyla izleyenleri daha da delirtmeye devam ediyor!

Bu arada Yiğit’in Ender’e annesi olduğunu söyleyip daha sonra kafasına vurduğu ve onu öldürmeye çalıştığı ortaya çıktı. Şahika’nın kışkırtmasıyla Yiğit’in bu işe bulaştığı ortaya çıkarken, Ender’in bu konuyu hatırlayıp hatırlamadığı ise merak konusu!

Dizinin yeni bölümünde Yiğit ve Erim’in tavırları da eleştiri konusu oldu. Ender’in iki oğlunun da akıllıca davranmamaları tiye alınırken, dizide en çok Şahika’ya tepki duyulmaya başlandığı da sosyal medya yorumlarından görülüyor.

İşte izleyicilerden gelen eleştirilerden bazıları:

Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 20 Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 21 Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 22 Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 23 Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 24 Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 25 Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 26 Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 27 Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 28 Şahika gıcık etti! Estetikli Tuvana Türkay eleştirildi! Yasak Elma dizisinde Ender efsanesi büyürken, sapır sapır döküldüler! 29