Ana sayfa Dizi Haberleri Çileden çıkardı! Yasak Elma dizisinde istenmeyen kişi oldu!

Çileden çıkardı! Yasak Elma dizisinde istenmeyen kişi oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz- Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde entrikalar yine hız kesmedi!

Dün akşam ekrana gelen 50. bölümde yine Şahika rüzgarı esti! Her şeyin altından yine Şahika çıkarken, izleyici ise ekran önünde saçını başını yolmaya başladı!

Geçtiğimiz sezon Bizim Hikaye dizisinde oynadığı Tülay karakteriyle gönüllere taht kuran Nesrin Cavadzade, sezon sonunda diziden ayrılmıştı. Daha sonra Yasak Elma dizisinde ortaya çıkan Cavadzade, bu kez ‘kötü kadın’ rolüyle izleyiciyi delirtmeye devam ediyor!

Şahika karakterinin Yasak Elma’ya gelmesi heyecanla beklenmişti. İlk bir kaç bölümde Şahika diziye renk katmış ancak sezon başındaki yeni bölümlerde ise bambaşka bir Şahika ile karşılaşmıştı izleyici!

Çıkarı için adam öldürmekten bile kaçınmayan Şahika’nın altından daha ne planlar ve olaylar çıkacağını henüz kimse bilmiyor ama Ender’i bile sevdiren Şahika için izleyici tepkisini koymaya başladı!

Sosyal medyada dün akşam yayınlanan yeni bölüm sonrasında dizinin takipçileri Şahika karakterinin abartıldığı ve gittikçe daha da itici hale geldiği görüşünü savunmaya başladılar.

Pek çok izleyicinin Şahika ile ilgili yorumları dikkat çekerken, karakterin yaptıklarını da kimi zaman gerçekçi bulunmuyor.

blank

Tuvana Türkay’ın oynadığı Leyla’yı da tefe koydular!

Artık onun sahnelerini izlemekten bile sıkıldığı söyleyenlerin yanında, Tuvana Türkay’ın oynadığı Leyla karakterini de çok anlamsız bulduklarını da belirtiyor izleyenler.

Leyla ve Şahika sahneleri gittikçe daha sevimsiz ve itici gelmeye başlarken, Yıldız ve Ender sahnelerini ise izleyenlerin zevkle izledikleri yorumlardan anlaşılmakta!

İşte Şahika ve Leyla karakterlerine gelen eleştirilerden bazıları:

blank

blank

blank

blank

blank