Ana sayfa Foto Galeri Şahin Irmak ile Bülent Emrah Parlak’ın sıkı dostluğu

Şahin Irmak ile Bülent Emrah Parlak’ın sıkı dostluğu

tarafından ker_def

git-başımdan5

“DÜNYA GÜZELİ AMA İÇİ BOŞ BİR KADINI TERCİH ETMEM”

Şahin Irmak ise, “Şaka yaparak çok kız tavlamışlığınız var mıdır?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Oluyordu. Erkek için de aynı şey geçerli, dünya güzeli ama içi boş bir kadını tercih etmem yani”. Bülent Emrah Parlak ise “Var. Hanımlar kendilerini güldüren erkekleri çok severler. Bu klişedir ama çok doğrudur. Bir de zeki olursa, işte o zaman tadından yenmez” dedi.

Film Projesi ne zaman geldi, nasıl şekillendi, kimler var, ne zaman vizyonda, genel olarak insanlara ne sunmayı hazırlıyorsunuz?

Şahin Irmak: 29 Ekim’de vizyona girdik. Şahin Altuğ filmin senaristi ve yönetmeni. Bizim de çok eski arkadaşımız. Bülent’le ortak arkadaşımız. Bülent’le beraber birçok da iş yaptık. Biraz kaderimiz de paralel gidiyor. Bir gün Bülent’le beni aradı, ofise gelsenize görüşelim dedi. Gittik, aynı anda ikimize filmi teklif etti. “Aklımda bir hikaye var, bunu çekeceğiz” dedi. Düşünmeden hemen kabul ettik. Filmi izlerken biraz üzülebilirsiniz ama içiniz parçalanmayacak. Bülent benim iç sesimi oynuyor. Biraz üzerken, güldüren bir film çektik. Senaryo gerçekten orijinal.