Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahin Tepesi 6. Final bölümü 2. Fragmanı İzle

Şahin Tepesi 6. Final bölümü 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Atv’de yayınlanan Şahin Tepesi dizisi, Cuma akşamı yayınlanacak 6. bölümüyle final yapıyor. Dizinin son bölümünde neler olacağı merakla beklendi. Özellikle de nasıl bir finalle veda edeceği izleyicilerin en çok merak ettiği konu. Başrollerinde Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin son bölümünde, Mete ve Deniz, evleneceklerini açıklıyorlar.

Şahin Tepesi dizisinin Cuma akşamı yayınlanacak olan 6. ve final bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan dizinin final bölümünden yeni detayları öğrenebilirsiniz.

Peki finalde izleyicileri neler bekliyor? Detaylar şu şekilde..

Tuna dışında bu kararı duyan herkes büyük bir şok yaşıyor. Demir, şiddetle karşı çıkarken olanları anlamaya çalışıyor. Cem, Deniz’in neden böyle bir şey yaptığını anlayamıyor ama Mete, Tuna’yı tehdit ederken kulak misafiri olacak.

Mithat Şahin’i öldürdüklerini bilen Mete, Tuna’yı 10 gün için evlenemezlerse olayı açıklamakla tehdit ediyor. Cem, kapının arkasından bu konuşulanları duyuyor!

Şimdi herkes Cem’in nasıl bir adım atacağı ve öğrendiği bu gerçeği annesine söyleyip söylemeyeceğini heyecanla bekliyor.

Yapım : Ay Yapım
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen: : Hilal Saral
Senaryo : Melek Gençoğlu
Oyuncular : Zerrin Tekindor (Tuna), Ebru Özkan (Melek), Murat Aygen (Demir), Aybüke Pusat (Verda), Boran Kuzum (Efe), Mustafa Mert Koç (Cem), Leyla Tanlar (Deniz), Esra Dermancıoğlu (Ceylan), Kaan Taşaner (Erkan)