Ana sayfa Dizi Fragmanları Ağlama Anne 13. final bölümü 2. fragmanı izle!

Ağlama Anne 13. final bölümü 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

Ağlama Anne final bölümüyle 30 Aralık 20.00’de atv’de izleyicilerle buluşacak. Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizi, ekrana veda ediyor. Son bölümde Alya’nın kaçırıldığı ve Özlem’in bu durumdan Alev ile Damla’yı sorumlu tuttuğu görülüyor.

Ağlama Anne dizisinin 13. final bölümünden 2. fragman yayınlandı. Final bölümünde her şey ortaya çıkıyor. Peki dizi nasıl bir sonla izleyicilere veda edecek. İşte bu konu merakla beklenmekte… Videodan 2. fragmandaki detayları izleyebilirsiniz.

Dizinin final bölümünde yaşanacakların detayları ise şöyle:

Polislerin Alev’i götürmesi şaşkınlık yaratırken, Zeynep de annesi ile ilgili gerçeği öğrenmek üzere.

Dedesinin evine giden Zeynep, yengesi Aydan’ın “Senin her şeyi bilmeye hakkın var” dediği tanıtımda yer aldı.

Zeynep, Alev’in annesi olduğunu Aydan’dan mı öğrenecek?

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Feride Kaytan
Yapımcı: Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu
Genel Koordinatör: Akın Topuz
Proje Tasarım – Hikaye: Esin Gök
Senarist: Serdar Oğuz

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Gurur Aydoğan (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)