Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahin Tepesi 6. Final Bölümü Fragmanı İzle!

Şahin Tepesi 6. Final Bölümü Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Şahin Tepesi dizisi ekrana veda ediyor. Senaryosunu Melek Gençoğlu’nun yazdığı ve yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Şahin Tepesi, 6. ve son bölümüyle 28 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek. Dizi, Aşk-ı Memnu’nun bir benzeri olarak görülmüş ve baş rollerde yer alan genç oyuncular Boran Kuzum, Aybüke Pusat’ın hayranlarını çok mutlu etmişti. Videodan dizinin final bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Kadrosunda Zerrin Tekindor, Ebru Özkan Saban, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç’un da yer aldığı dizi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamayınca ekrana veda ediyor.

Pazar akşamı son bölümü ekrana gelecek olan dizi ise Ağlama Anne. 30 Aralık akşamı 13. ve son bölümü yayınlanacak olan dizi, bir gecelik ilişkiden hamile kalan ve çocuğundan kurtulmak için pencereden atan Alev’in, yıllar sonra ceza evinden çıktığında kız kardeşi Damla’nın kendi kızı gibi büyüttüğü Zeynep etrafında dönen bir hikayeyi anlatıyordu.

Süreç film imzalı dizide Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert) rol alıyor.

Senaryosunu Serdar Oğuz’un yazdığı ve Feride Kaytan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin ömrü de kısa oldu ne yazık ki…