Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasında Onur Büyüktopçu’yu delirttiler! Yaş kavgası, saç baş yoldurdu!

Yemekteyiz yarışmasında Onur Büyüktopçu’yu delirttiler! Yaş kavgası, saç baş yoldurdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının 289. bölümünde masada tartışma çıktı.

Haftanın ilk gün yarışmacısı olan Merve Çakır ile son gün yarışacak olan Soner Pakdemir arasında uzayıp giden yaş tartışmasına diğer yarışmacılar da dahil oldu. Onur Büyüktopçu’nun zaman zaman uyarmasına karşın tartışma bitmedi.

Büyüktopçu, masaya oturduğunda biraz rahatsız olduğunu, boğazının ağrıdığını söyleyerek yarışmacılardan anlayış istedi.

Fakat Soner Pakdemir’in her yoruma bir laf söylemesi, bir gün önceki yarışmacı Merve Çakır’a laf atması, ev sahibinin yemeklerine yaptığı yorumlar, masadakileri de çıldırttı.

Bir gün önce ev sahibi olan Merve Hanım’a “Bir saat makyaja ayıracağına, yemeğe ayırsaydı” diyen Soner Bey, ikinci günde de Merve Hanım ile uğraşmaya devam etti.

Yemekteyiz yarışmasında Onur Büyüktopçu'yu delirttiler! Yaş kavgası, saç baş yoldurdu! 8

Onur Büyüktopçu, araya girmesine karşın tansiyonun düşmemesi üzerine, yemeğini alıp mutfağa gitti ve O “Sesim gidiyor, konuşamıyorum, durduramıyorum, elimde olan bir şey yok artık. Siz de bana kızmayın ekran başında. Görüyorsunuz. Çekiliş gibi bir şey yapalım, ekran başında bizleri izleyenleri ben bir gün alayım programa konuk olarak. Benim yaşadığımı, çektiğim şeyi siz de çekin. Susturamıyorum koca koca insanları susturamıyorum. Sesim çıkmıyor anlayışınıza ihtiyacım var diyorum, yok arkadaş ya!” diyerek duruma isyan etti!

“BANA GÖRE ÇOCUK” DEDİ, KAVGA ÇIKTI!

Tartışmanın en hararetli anı Soner Pakdemir’in Merve Çakır’a “Bana göre çocuk Merve Hanım.” demesiyle şiddetlendi.

Aşçı olmak isteyen 18 yaşındaki genç yarışmacının üzerine çok gidildiğini, bir gün önce evinde büyükleri olarak çok fazla özensiz davranıldığını söyleyen Onur Büyüktopçu’nun bu sözlerine rağmen, Soner Bey, sözlerinde ısrarcı olunca masada tartışma iyice alevlendi.

Merve Çakır “Siz benimle nasıl böyle konuşabilirsiniz?” diye tepki verirken Soner Bey, “Sana dün söyledim başarısızsın, inşallah başarılı olursun. Saygısızlık yapıyorsun, konuşmaları hareketleri tavırları..” şeklindeki sözleriyle Onur Büyüktopçu’yu iyice gerdi. Aynı şekilde Merve Çakır da bu sözler karşısında büyük şok yaşadı.

Yemekteyiz yarışmasında Onur Büyüktopçu'yu delirttiler! Yaş kavgası, saç baş yoldurdu! 9

Soner bey tartışmaya devam ederek “Benim sizle ilgili bir problemim yok. Sizin yemekleriniz kötüydü” diye devam edince Büyüktopçu, “Merve hanım nerede çocukluk yaptı sizce?” diyerek yarışmacıya büyükleri olarak anlayış gösterilmediğini vurguladı.

SEN İYİ BİR AŞÇI OLAMAZSIN!

80 ülkeye gittiğini söyleyen ve bir gurme olduğunu iddia eden Soner Pakdemir, “18 yaşında genç bir kız o şekilde net tavırlarda bulunamaz. Sen iyi aşçı olamazsın demiyorum ama böyle gidersen 30 yaşında da olsan iyi bir aşçı olamazsın” sözleriyle masadakilerin sabrını iyice taşırdı.

Bunun üzerine Onur Büyüktopçu, yaşanan tartışmadan çok üzülen Merve Çakır’a “Yaşı 18 yaşında diye bunu yapmayın. Siz de 18 yaşında oldunuz. Merve hanım o kadar bütün yüreğimle söylüyorum, umarım çok iyi bir aşçı olursunuz ve herkesi utandırırsınız. Ben sizin çok başarılı olacağınıza inanıyorum” diyerek ortamı yatıştırmaya çalıştı.

FAJİTA İNTERNETTEN BAKILARAK YAPILMAZ!

Soner Bey, ev sahibi Gülizar Ayan’a da polemik yaratacak yorumlar yaptı. Menüdeki Fajita’yı eleştiren Soner Bey, ev sahibi Gülizar Hanım’a “Sen iyi bir aşçı değilsin, fajitayı menüne almayacaktın. İnternetten bakmakla fajita yapılmaz. Siz çok konuşuyorsunuz. Boyunuz kadar sesiniz de maşallah güzel. Sen iyi ev sahibi de olamazsın bu kadar fevri olma, rahat ol…” diyerek manipüle etmeye devam etti.

Bu tartışmalar arasında ikinci gün de sona erdi…

İşte 24-28 Aralık haftası yarışmacıları:

Yemekteyiz 24 Aralık 1. Gün yarışmacısı Merve Çakır kimdir?

18 yaşında olan Merve Hanım, İstanbul’da yaşıyor. Kastamonu’da aşçılık bölümü kazanan Merve Hanım ailesini yalnız bırakmamak için üniversiteye gitmemiş. İleride iyi bir aşçı olmak isteyen Merve Hanım çocukluğundan beri bu konuda iddialı olduğunu söylüyor.

Yemekteyiz 25 Aralık 2. Gün yarışmacısı Gülizar Ayan kimdir?

Satış pazarlama uzmanı olan Gülizar Hanım, Ankara doğumlu ama uzun yıllar Bursa’da yaşamış. Sonrasında İstanbul’a taşınan Merve Hanım farklı tatlar denemeyi seviyor. Yemek yapmayı da çok seven Gülizar Hanım yarışma konusunda oldukça hırslı…

Yemekteyiz 26 Aralık 3. Gün yarışmacısı Abdülkadir Şereflioğlu kimdir?

Aslen Kayserili olan Abdülkadir Bey, 33 yıllık evli. 3 çocuk babası olan Abdülkadir Bey tekstilci… Yemek konusunda oldukça istekli olan Abdülkadir Bey, yeni tatlar denemeyi de seviyor.

Yemekteyiz 27 Aralık 4. Gün yarışmacısı Fatma Kaplan kimdir?

73 yaşında olan Fatma Hanım, aslen Giresunlu. Dekoratör olan Fatma Hanım, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik mezunu. 45 yıllık evli olan Fatma Hanım, yemek sevdasını eşi sayesinde kazandığını söylüyor.

Yemekteyiz 28 Aralık 5. Gün yarışmacısı Somer Pakdemir kimdir?

29 yaşında olan Somer Bey, aslında ziraat mühendisi. Kendi mesleğini yapmayan Somer Bey babasının dükkanında işletmecilik yapıyor. Giresunlu olan Somer Bey yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyor.