Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisinde köşke bomba gibi düşen haber!

Şahin Tepesi dizisinde köşke bomba gibi düşen haber!

tarafından zk zk
Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’nin dün akşam ekranlara gelen bölümün final sahnesi heyecanı artırdı.

Deniz’in yurt dışına kaçmaya çalıştığını gören Mete, son kartını kullandı. Deniz’e şantaj yaparak onunla birlikte Akdora Ailesi’nin karşısına el ele çıkan Mete, evlenmek istediklerini söyledi.

Entrika, sır ve aşk dolu hikayesiyle izleyiciyi sürükleyici bir dünyanın içine çeken ‘Şahin Tepesi’nin dün akşam yayınlanan bölümünde final sahnesi ekran başındakileri şoke etti. Cem’le giderek yaklaşan Deniz, habersiz şekilde Mete’nin dikkatini çekti. Zafer aracılığıyla Deniz’in yurt dışına gitmeyi planladığını öğrenen Mete’nin son hamlesi sert oldu. Deniz’i videoyu Melek’e göstermekle tehdit eden Mete, Tuna ve Demir’in karşısına Deniz’le el ele çıktı. Melek, Ceylan ve Cem’in de tanık olduğu bu anda Mete’nin evlenmek istediklerini söylemesi köşke bomba gibi düştü. Deniz’in bu durumdan nasıl kurtulacağı şimdiden akıllarda soru işareti yarattı.

Şahin Tepesi dizisinde köşke bomba gibi düşen haber! 7

Temponun bir an bile düşmediği ve sürpriz gelişmelerin yaşandığı bölümde izleyiciler #aşıkoldum etiketiyle yorumlarını paylaştılar. ‘Şahin Tepesi’, yeni bölümünün başlamasıyla kısa sürede sosyal medya mecrasında TT oldu.

EFE’DEN VERDA’YA SÜRPRİZ ÖPÜCÜK!

Koruda gezerken Ayça’nın ağabeyi Mehmet’in tuzağına düşen Verda, tehlike dolu anlar yaşadı. Bu sırada oradan geçen Efe, Verda’nın yardımına yetişirken Mehmet’in bıçak darbesinden kaçamadı ve kolu sıyrıldı. Efe’nin kurtardığı Verda, onun koluna pansuman yaparken ikili arasında romantik dakikalar yaşandı. Verda karşısında büyülenen Efe’nin Verda’yı boynundan öptüğü an bölümün unutulmaz anlarından biri oldu.

Efe ve Verda’nın yakınlaştığı anlar:

“TUNA, BİZ BOŞANALIM!”

Demir’in, Melek’in sipariş formunu imzalaması karşısında çılgına dönen Tuna, Demir’le yüzleşti. Tuna’nın ağır sözleri karşısında dayanamayıp içini döken Demir’in “Tuna, biz boşanalım” sözü soğuk rüzgarlar estirdi. Demir’in bu kararı karşısında gözyaşlarına boğulan Tuna’nın ne yapacağı merakla beklenecek.

Tuna ve Demir’in yüzleşme sahnesi:

‘Şahin Tepesi’, yeni bölümüyle 28 Aralık Cuma saat 20:00’da Atv’de ekranlara gelecek.