Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmeran dizisini bekleyenlere Serenay Sarıkaya müjdesi!

Şahmeran dizisini bekleyenlere Serenay Sarıkaya müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Bergen isimli film çekimlerinde yer alamayacağını duyurmuştu.  Oyuncu bir süredir ertelenen film için belirlenen yeni çekim takviminin kendisine uymaması nedeniyle projeden ayrıldığını ilan etti.

Serenay Sarıkaya hayranları ise yeni dizisini çok merak ediyor. Fi isimli dijital diziden sonra setlerde görünmeyen oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Şahmeran isimli Netflix için çekilecek yeni dizide Sarıkaya, başrolde yer alıyor. Oyuncu son dönemde yaptığı reklam anlaşması ile de dikkat çekti ve heyecanını kameralar aracılığı ile paylaştı.

Magazin muhabirlerinin aracının içinde konuştuğu Serenay Sarıkaya, tatilin kendisine iyi geldiğini, yeni reklam anlaşması konusunda da heyecanlı olduğunu belirtti.

Oyuncu, Şahmeran dizisinin çekimlerine Eylül ayında başlanacağı müjdesini de verdi. Sarıkaya, “Güzel gidiyor. İnşallah Eylül gibi başlayacağız inşallah. Şimdi ön hazırlıklar devam ediyor” diye konuştu.

Oyuncu tatil için vaktinin olmadığını ve Ağustos ayında buluşarak Şahmeran ile ilgili ön hazırlıklara katılacağını da belirtti.