Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisi oyuncusu Aşk Mantık İntikam kadrosuna katıldı!

Beni Affet dizisi oyuncusu Aşk Mantık İntikam kadrosuna katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Güney Kore dizisi Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam’ın ilk bölümü 18 Haziran akşamı Fox TV’de yayınlanacak. Çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosuna katılımlar sürüyor.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi oyuncuların rol aldığı diziye yeni bir isim daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre dizinin kadrosuna katılan yeni isim Gözde Duru. Genç oyuncu Aşk Mantık İntikam dizisinde Gaye karakterini canlandıracak.

Beni Affet dizisi oyuncusu Aşk Mantık İntikam kadrosuna katıldı! 5

2011 yılında Al Yazmalım dizisi ile oyunculuk kariyerine ilk adımını atan Gözde Duru, 2013 yılında ise Deniz Yıldızı dizisinde rol aldı. Star TV ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisinin de Hasret karakterini canlandırdı.

18 Haziran Cuma akşamı ekranlara gelecek Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu şöyle:

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.