Ana sayfa Sosyal Medya Şaka gibi! Bu nasıl benzerlik? Güldür Güldür oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontente’nin minik oğlunu görmelisiniz!

Şaka gibi! Bu nasıl benzerlik? Güldür Güldür oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontente’nin minik oğlunu görmelisiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Güldür Güldür Show ekibinde yer alan Alper Kul ve Aylin Kontente, başarılı oyunculukları, her bölümde izleyiciden büyük alkış alıyorlar. Uzun yıllardır birlikte Güldür Güldür’de oynayan oyuncular, aynı zamanda 2012 yılından beri de evliler.

Çiftin mutlu evlilikleri 2013 yılında doğan oğulları Ares ile taçlanmıştı. 2018 yılında ise ikinci oğulları Kaan Leo dünyaya geldi. 2 yaşını dolduran minik Leo, sevimli halleriyle zaman zaman annesinin veya babasının objektifine pozlar veriyor.

Oğullarının fotoğraflarını arada bir de olsa sosyal medyadan paylaşıyor oyuncu çift. Geçtiğimiz günlerde ise tatile yeni sezon öncesinde çocuklarıyla stres atmak için tatile çıktılar. Aylin Kontente, oğlu Ares arkada, Leo kucağında çektikleri bir videoyu paylaştı.

Bu eğlenceli videoda en çok dikkat çeken ve herkesin kilitlendiği nokta ise minik Leo oldu. Zira Leo, annesinin resmen hık demiş burnundan düşmüş dedirtecek kadar benzeri! Ağzı, burnu, yüzü, gülüşü, ifadesiyle Kaan Leo, resmen Aylin Kontente’nin kopyası!

Ares de annesini andırıyor tabii. Ancak Leo’nun benzerliği çok daha bariz bir şekilde görünüyor.

Fotoğrafları aşağıda paylaşıyoruz. Bakalım siz de aynı fikirde misiniz?

Şaka gibi! Bu nasıl benzerlik? Güldür Güldür oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontente'nin minik oğlunu görmelisiniz! 9

Şaka gibi! Bu nasıl benzerlik? Güldür Güldür oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontente'nin minik oğlunu görmelisiniz! 10

Şaka gibi! Bu nasıl benzerlik? Güldür Güldür oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontente'nin minik oğlunu görmelisiniz! 11