Ana sayfa Sosyal Medya Neler oluyor? Can Yaman, Bay Yanlış dizisinin setinden seslendi: Olaylara gel!

Neler oluyor? Can Yaman, Bay Yanlış dizisinin setinden seslendi: Olaylara gel!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonu dizileri arasında dikkat çeken Bay Yanlış, yeni sezonda da böyle giderse yoluna devam edecek. Takipçilerinin Ezgi ve Özgür çifti olarak benimsedikleri Can Yaman ve Özge Gürel, ekran uyumlarıyla izleyiciyi toplamayı başardılar. Reytingler şimdilik fena gitmiyor.

Ancak tabii yeni sezonda diğer dizilerin de devreye girmesiyle romantik komedi türündeki dizinin reytingleri nasıl gelir, şimdiden kestirmek zor. Daha önce Dolunay dizisiyle partner olan Can Yaman ve Özge Gürel, izleyicinin gönlünde çift olarak hep sevildiler.

Can Yaman her ne kadar Erkenci Kuş dizisinde de Demet Özdemir ile iyi bir uyum yakalasa da Özge Gürel’i yanında yeniden gören izleyici çok da yadırgamadı. Hikaye de eğlenceli olunca Bay Yanlış aldı, yürüdü, gidiyor.

Bayramda dizinin yeni bölümü yayınlanmamıştı. Ancak geçen hafta ekrana gelen 6. bölüm, izleyicinin beğenisini kazanan anlara sahne oldu. Özellikle ikilinin gelin damat olarak rüya da olsa bir sahnede buluşmaları, izleyicinin ekrana kendisini kilitlediği anlara neden oldu.

Yeni bölümde de ilginç olaylar yaşanacak anlaşılan! Zira Can Yaman, dizide Ozan karakterini oynayan Serkay Tütüncü ile bir fotoğraflarını paylaştı. Bay Yanlış’ın Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünden çekilen bu fotoğrafta Özgür ve Ozan şaşkınlık  içinde çerez yiyerek bir yere bakıyorlar. Görünen o ki evlere şenlik bir olay var orada!

Neler olduğunu Fox TV’nin sevilen dizisinin yeni bölümünde göreceğiz ama Can Yaman merakı arttırmak için sosyal medya sayfasından yaptığı bu paylaşıma “Olaylara gel” diyerek heyecanı arttırmayı başarmış bile! Zira takipçileri beğeni ve yorum yağdırıyorlar…

İşte Can Yaman’ın o paylaşımı…

Olaylara gel ???? w/ @serkaytutuncu ???? ???? #BayYanlış ???? ❌ Cuma /// 20:00

Neler oluyor? Can Yaman, Bay Yanlış dizisinin setinden seslendi: Olaylara gel! 7