Ana sayfa Dizi Haberleri İddialı diziden haber var! Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara dizisinden ilk tüyoyu verdi!

İddialı diziden haber var! Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara dizisinden ilk tüyoyu verdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in Fransız Yapımı Call My Agent dizisinin yerli uyarlaması olarak ekrana gelmeye hazırlanan Menajeri Ara’nın çekimleri bir süre önce başlamıştı. Dizinin orjinalini izleyenlerin daha büyük bir merakla beklediği yapım için heyecan dorukta. Yeni sezonun konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken bir projesi olacak.

Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın rol aldığı Star TV’de yayınlanacak dizinin ilk tanıtımı da dikkat çekmişti. Dünyanın pek çok ülkesinde izlenen dizinin yerli versiyonu da bir o kadar ilgi göreceğe benziyor!

Ay Yapım imzalı dizide bir oyunculuk ajansında çalışanlar ve ünlü isimlerle yaşanan telaşlı anlar aktarılacak.
Dizi; İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini izleyici ile buluşturacak.

Senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Ali Bilgin yapıyor. Dizinin en dikkat çekici bölümlerinden birisi de ünlü isimlerin konuk olduğu sahneler olacak büyük ihtimalle!

Zira her bölüm ünlü isimler diziye konuk olacak. Dizinin orjinalini izleyenler biliyor. Aynı şekilde Fransız versiyonunda da Monica Belluci gibi dünyaca ünlü aktris de yine kendisini oynamış ve konuk oyuncu olarak bir bölüm rol almıştı.

Tıpkı Fransız versiyonunda olduğu gibi Türkiye’de de benzer bir durum yaşanacak. İlk bölümün ünlü konuk oyuncusu ise Tuba Büyüküstün olacak. İlerleyen bölümlerde Çağatay Ulusoy’un da yer alacağı gündeme gelmişti.

Tüm bu gelişmeler ışığında dizinin çekimleri sürerken gelen güzel bir tüyo ise mutlu etti. Her şeyin yolunda ilerlediği ve yakın zamanda dizinin yayında olacağının müjdesini Ahsen Eroğlu verdi.

Genç oyuncunun “Minicik kaldı şu kadar” notuyla yaptığı paylaşıma bakılırsa dizinin Eylül sezonunu bile beklemeden Ağustos sonunda ekrana gelme ihtimali var. Zira kimi diziler, Eylül sezonundaki karışıklığı atlatabilmek için bir iki bölüm önden giriyorlar. İzleyicinin de alışması ve sezonda aynı anda bir çok dizi arasında kalmaması için bu yol tercih ediliyor.

Bakalım gerçekten de Menajerimi Ara dizisi, öne geçebilmek için böyle bir strateji mi izleyecek?

Ahsen Eroğlu’nun paylaşımı şöyle:

Minicik kaldı şu kadar ????????????????
@menajerimiaradizi @ayyapim @startv