Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka gibi! Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’e hayranlıkta sınır yok!

Şaka gibi! Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’e hayranlıkta sınır yok!

tarafından zk zk
Fenomen olan dizilerin fenomen karakterleri, her dönemde değişiklik gösteriyor. Şimdilerde yıldız isim Çukur’da Vartolu’yu oynayan Erkan Kolçak Köstendil.

Ünlü oyuncunun gıyabında hayli ilginç konuşmalar da yaşanıyormuş. Bakın, Habertürk Gazetesi’nden Esin Övet ne yazıyor?

VARTOLU BENİM OLSUN 1 MİLYON BORCUM OLSUN

İnanın hiç ama hiç abartmıyorum. Bu cümleyi o kadar çok kadından duyuyorum ki size anlatamam. Hadi bazılarının gücü var konuşuyor bazıları öyle konuşuyor ki bu paraları rüyalarında göremez. Aman ağzınızdan çıkan laflara dikkat hanımlar. Neyse şaka bir yana. Show TV’nin başarılı yapımı “Çukur”un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil, bundan önce sayısız dizide rol aldı. Ancak Vartolu öyle bir geldi ki hayatımıza, herkesin bir anda ilgisini çekti. Kadınlar, Vartolu yani Erkan için seferber oldu.

Şaka gibi! Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'e hayranlıkta sınır yok! 7

Araya aracılar sokup tanışmak isteyenler var. Hatta “Yeter ki benimle bir akşam yemeği yesin ne isterse yaparım” diyenler yanıp tutuşuyor. Ama bildiğim kadarıyla asla bu tarz buluşmalara katılmıyor. Bana çok soran var. Nişanlı olduğunu duyunca “Sus o konuyu hiç açma” diye başlayan cümleler kuruyorlar. Ve bu konuşmalar bana hep bir dönem Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Halit Ergenç gibi isimleri hatırlatıyor. İnanın hepsinde aynı şeyler yaşanmıştı. İnanın. Aynı konuşmalar, aynı cümleler. Değişmiyor. Sadece isimler değişiyor. Sırayla bu işler malum. Ha bir de rol meselesi. Unutmayın.