Ana sayfa Sosyal Medya SAK’a veda eden İrem Helvacıoğlu’nun kız kardeşi ile anlamlı mesajı!

SAK’a veda eden İrem Helvacıoğlu’nun kız kardeşi ile anlamlı mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi 3 bölüm sonra veda ediyor. Sette oyunculardan veda paylaşımları gelmeye başladı. Dün, Mustafa’yı canlandıran Sinan Tuzcu’dan ekip ile vedalaşma paylaşımı gelmişti. Diğer oyunculardan da bu tür paylaşımlar bekleniyor.

Dizi ile büyük hayranlık kazanan isimlerden birisi de İrem Helvacıoğlu. Nefes karakteri ile çok sevilen oyuncu, SAK’ı bundan sonraki kariyerinde hep güzel şekilde anacak. Bu dizi sayesinde geniş kitleler tarafından sevildi, yurt dışında da önemli bir hayran kitlesine ulaştı

Ünlü oyuncu sosyal konularda da bir hayli duyarlı. Kadınlar için 40 ve sonrasındaki yaşlarda her yıl yaptırmaları gereken momografi testine dikkat çeken ünlü oyuncu, kız kardeşi Merve ile pozunu instagram hesabından yayınladı.

Mesajında ise Pembe kurdela hareketine büyük destek vardı.

İşte o paylaşım:

Sen benim canımsın, biliyorsun değil mi? O halde kendine çok dikkat etmen gerektiğinin de farkındasındır! @nesfitturkiye & @memeder’in Pembe kurdele hareketi bu yıl da sürüyor. Her ay elle muayeneni yapmayı unutma, olur mu? Benim #ElimSende, seninki de kendinin ve sevdiklerinin üzerinde olsun!

SAK'a veda eden İrem Helvacıoğlu'nun kız kardeşi ile anlamlı mesajı! 7