Ana sayfa Dizi Haberleri Salı akşamı zirve yine Kadın’ın oldu! Mehmed’in durumu ne? Ufak Tefek Cinayetler’e ne oldu?

Salı akşamı zirve yine Kadın’ın oldu! Mehmed’in durumu ne? Ufak Tefek Cinayetler’e ne oldu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Dün akşam (27 Mart) ekranda yine kadın ve erkek dizilerinin kıyasıya mücadelesi vardı adeta! Sezon başında Salı akşamının zirvesine Atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi otururken bir süredir Kadın dizisi tahtı EDHO’dan aldı ve kimseye de bırakmaya niyetli değil. Özge Özpirinçci’nin dün akşam yayınlanan 22. bölümde yine oyunculuğunu konuşturduğu bölüm, heyecanlı sahnelerle izleyenleri ekran başına kilitledi adeta. Reyting sıralamasında da Kadın, yeni bölümüyle tüm kategorilerde zirveye yerleşti.

Kanal D’nin yeni dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin 2. bölümü de merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta pek çok eleştiriye uğrayan dizi, bu hafta yerini koruyarak hatta ABC+1 kategorisinde bir sıra üste çıkarak zirve için ısrarlı olduğunun da işaretlerini verdi.

Bir süredir eleştiri oklarının hedefi olan Star’ın Ufak Tefek Cinayetler dizisi de tüm eleştirilere rağmen alt sıralara düşmemek için çabalıyor.

Atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, zirveyi Kadın dizisine kaptırdığından beri aynı ayarda gitmeye devam ediyor adeta. Bu hafta da sıralamadaki yerini koruyor.

İşte 27 Mart Salı akşamı reyting sıralaması:

Total’de

1. Kadın
2. EDHO
3. Mehmed Bir Cihan Fatihi
4. Kadın (ÖZET)
5. Ufak Tefek Cinayetler

AB’de

1. Kadın
2. Ufak Tefek Cinayetler
3. Mehmed Bir Cihan Fatihi
4. EDHO
5. Fatih Portakal’la Fox Ana Haber

ABC+1

1. Kadın
2. Mehmed Bir Cihan Fatihi
3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
4. Ufak Tefek Cinayetler
5. Kadın (ÖZET)