Ana sayfa Sosyal Medya Yurt dışında Akın Akınözü hayranlığı bir dijital platformun yüzü olmasına kadar vardı!

Yurt dışında Akın Akınözü hayranlığı bir dijital platformun yüzü olmasına kadar vardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Akın Akınözü, Hercai dizisiyle tanınmasının ardından dünyanın birçok ülkesinde de hayran kazandı. 3 sezon süren bu projenin etkisi o kadar büyük oldu ki, Akın Akınözü hala bu dizideki halleri ile akıllardan çıkmıyor. Oyuncu sonraki süreçte Kaderimin Oyunu ve son olarak da Tuzak dizilerinde yer aldı.

Özellikle Tuzak dizisi 26. bölümde final yaptı ama yurt dışında gördüğü ilgi sayesinde ayakta kaldı. Türkiye’de reytingleri iyi olmasa bile, yurt dışı satışları çok iyi gelince Tuzak dizisinin 1 sezon ekranda kalması büyük başarıydı. Dizinin ilgi gördüğü ülkelerden birisinin de Rusya olduğu ortaya çıktı.

Akın Akınözü, Rusya’da faaliyet gösteren bir dijital platformun yüzü olarak büyük bir gurur yaşadı. Önceki hafta reklam çekimleri için Rusya’ya giden oyuncu, onur duyduğu bir iş birliği içinde olduğunu söyledi. Dijital platformda Türk dizilerinin olduğunu ve platformun Tuzak’ı da satın aldığını anlatan Akın Akınözü, mutluluğunu şu sözlerle ifade etti:

“Rusya’daki bir dijital içerik platformu, oranın en büyük dijital platformlarından birisi. Onların bu seneki tanıtım filminin yüzü oldum. Bizim dizilerimize ciddi bir rağbet var. Özellikle sadece Türk dramaları için bir bölüm var. Onun tanıtımı için bir iş birliği yaptık. Keyifli oldu, güzel ağırladılar. Hiç soğuk değildi, buradan daha sıcaktı.

Tuzak dizisini satın aldıklarını biliyorum. Orada söylediler. Zaten Hercai daha önce yayınlanmış. Bir sürü de başka Türk dizisi oranın zaten parlayan yıldızları. Bütün dünyada ciddi bir rağbet var. Ondan dolayı da böyle bir teklifte bulundular. Bütün platformun yüzü yaptılar. Ne mutlu bana.”

Rusya’da da çok tanındığını ifade eden oyuncu, sokakta dolaşırken insanların kendisini tanımasından büyük keyif duyduğunu belirterek, “Çok hoş bir şey, çok keyifli. Orada sokakta yürürken bile tanınıyor olmak insanı onore ediyor” diye konuştu.