Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci’nin muhteşem performansına rağmen Dilek Taşı dizisi zor durumda!

Salih Bademci’nin muhteşem performansına rağmen Dilek Taşı dizisi zor durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilek Taşı dizisi çok etkileyici başladı ama reytingler moral bozmaya devam ediyor! Son yıllarda en çok konuşulan oyuncuların başında Salih Bademci geliyor. Üst üste farklı dizilerde bambaşka karakterleri canlandıran oyuncu, çok başarılı bir duygu aktarımı yapması nedeniyle izleyicilerin dizilerde görmek istediği tecrübeli isimlerin başında geliyor.

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay ile birlikte Dilek Taşı dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, hem dijital hem de televizyon dizileri ile sürekli gündemde yer alıyor. Salih Bademci’nin yine muhteşem performans ortaya koyduğu Dilek Taşı dizisinin reytinglerinin ise başladığı noktadan daha geriye düşmekte olduğuna şahitlik ediyoruz.

Tüm izleyici gruplarında da ortalama reytingler aldığı bir noktadan, şimdi çok daha düşük oranlara gerileyen Dilek Taşı dizisi, güçlü bir hikayeye sahip. Ancak izleyiciler çok farklı bir hikaye kurgusu olan bu yapıma ilk başta gösterdikleri ilgiyi haftalar geçtikçe kaybetmeye başladı.

Senaryonun kısırlaşmaya başladığı eleştiriler sosyal medyada başlarken, Salih Bademci’nin bu durumu hiç hak etmediğine yönelik birçok yorum da görebilirsiniz.

Dilek Taşı dizisi iyi başladı ama reytinglerine bakıldığı zaman haftalar içinde izleyici kaybı yaşadı ve şu anda geldiği nokta kritik bir aşama olarak değerlendiriliyor.

Dilek Taşı dizisinin reytinglerinde eski oranlarına çıkamaması halinde projenin devamı noktasında sıkıntı çıkma ihtimali bulunuyor.