Ana sayfa Dizi Haberleri Doğukan Güngör için Fatih karakterini canlandırmak psikolojik bir sınav gibi oldu!

Doğukan Güngör için Fatih karakterini canlandırmak psikolojik bir sınav gibi oldu!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Doğukan Güngör, roldeki başarısının da bir sonucu olarak birçok izleyiciyi gıcık ediyor. Fatih karakterinin yaptıklarına kendisinin de katılmadığını özellikle ifade eden oyuncu, yolda karşılaştığı seyircilerden farklı tepkiler aldığını açıkladı.

İlk sezonda dizinin çok başarılı olduğunu ve izleyicilerin de projeyi benimsediğini ifade eden oyuncu, Habertürk’teki açıklamasında gelen tepkilerden memnun olduğunu belirtti.

Dizinin çok sevildiğini ve çok izlediğini ilk sezonun başarıyla geçtiğini belirten oyuncu, özellikle ilk sezon finalinden çok etkilendiğini anlattı.

Doğukan Güngör, “Final sahnesinden çok etkilendim. Çaresizlik, pişmanlık, suçluluk duygusu ve kaybetme korkusunun içinde kalmış bir ‘Fatih’ vardı diyebilirim” açıklamasında bulundu.

Rol gereği bile olsa Fatih gibi bir karakteri canlandırmanın kendisini zorladığını belirten Doğukan Güngör, karısı Doğa’ya aşık ve onu kaybetmek istemeyen Fatih için şunları söyledi:

“Birinci sezon final sahnesinden sonra ikinci sezonda farklı bir ‘Fatih’ ile karşılaşacağımızı tahmin ediyorduk. Tüm olanlara rağmen karısına âşık onu kaybetmek istemeyen, aynı zamanda yeni baba olmuş bir ‘Fatih’ var şimdi. Rol gerçekten zor, çünkü çelişkileri var, ailesini bir araya getirmek isterken aynı zamanda onları üzüyor.”

Çelişkilerle dolu bir karakteri canlandırırken zorlanan oyuncu, sokaktaki vatandaşlardan da ilginç tepkiler aldığını anlattı.

Oyuncu, izleyicilerin sokakta yolunu kestiğini ve Fatih yüzünden kendisine sitemlerde bulunduğunu şu sözlerle anlattı:

“Evet, bu sezon biraz daha fevri bir ‘Fatih’ var. Başarıya giden her yol mübahtır kafasında. ‘Doğa’yı tekrar eve getirmek için hiç onaylanmayacak işler yapıyor. İzleyici, ‘Fatih’in anneyle bebeği ayırmasına çok tepkili. Sosyal medyada da çok konuşuldu. Sokaktaki teyzeler, yolumu kesip “Oğlum bebeği annesinden ayırma’ diyorlar.”