Ana sayfa Güncel Haberler Şampiyon dizisi finale, Tolgahan Sayışman tatile!

Şampiyon dizisi finale, Tolgahan Sayışman tatile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde final tarihi belli oldu. Dizi 34. bölümü ile birlikte 13 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak final bölümü ile veda edecek. 1 sezon devam eden proje, düşük reytingleri nedeniyle arzulanan başarının uzağında kalmıştı.

Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrolünde yer aldığı dizinin 23 Temmuz Perşembe günü 31. bölümü yayınlanacak. Dizinin ekibi ise önümüzdeki günlerde çekimleri tamamlayacak. Tolgahan Sayışman da Haziran ayından bu yana sette yoğun tempoya geri dönüşmüştü. Oyuncu, tatil planları yapıyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre ünlü oyuncu, final çekimlerinin tamamlanmasının ardından ailesiyle birlikte tekne tatiline çıkacak. Bir haftalık tekne tatili için 245 bin TL ödeme yapan oyuncu, eşi Almeda Abazi ve oğlunun yanı sıra kendisi ve eşinin anne-babasını da tatilde ağırlayacak.

Koronavirüs salgınından ailesini korumak için tekne tatilini tercih eden oyuncu, günlüğü 35 bin TL olan 8 kamaralı ve 44 metrelik yat ile Ege’nin koylarında gezecek.