Ana sayfa Dizi Fragmanları Şampiyon dizisinde bir yanda hüzün, bir yanda sevinç!

Şampiyon dizisinde bir yanda hüzün, bir yanda sevinç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Şampiyon dizisi finale doğru yürüyor. Dizinin 32. bölümü 30 Temmuz Perşembe günü izleyicilerle buluştu. Geriye ise 2 bölüm kaldı. 6 Ağustos tarihinde 33. bölüm ve 13 Ağustos’ta da 34. ve final bölümü izleyicilerle buluşacak.

Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrolünde yer aldığı Şampiyon dizisinin finale yüremesi izleyicilerin yüreklerini burkuyor. Diziyi çok seven hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda çok üzgün olduklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

Şampiyon dizisinde ise hem izleyicileri üzecek hem de gülümsetecek yeni gelişmeler var. Tansel karakteri 33. bölümde ölecek, fragmandan anlaşılan bu. Tabii bir sürpriz olur mu, bilinmez… Ayrıca Zafer ve Kerem’in de izleyiciye sürprizleri var.

Suna ve Fırat aşkının ne olacağı da son 2 bölümde şekillenecek. Şampiyon dizisinin son 2 bölümünde izleyicileri şaşırtacak farklı gelişmeler de yaşanacak. Bu detayların bazılarını 33. bölüm fragmanında bulabilirsiniz.

İşte 6 Ağustos Perşembe saat 20.00’de TRT1’de yayınlanacak olan 33. bölümden ilk görüntüler: