Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Songül Karlı’nın başına büyük dert geldi, çareyi Müge Anlı’nın programında arayacak!

Songül Karlı’nın başına büyük dert geldi, çareyi Müge Anlı’nın programında arayacak!

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, özel hayatında zor günler yaşıyor. Eski eşi Metin Yüncü tarafından 20 Milyon TL dolandırıldığını açıklayan Songül Karlı, atv ekranında Müge Anlı’nın programına katılarak derdine çare arayacağını açıkladı.

Birçok gazetecinin kendisine ulaşmaya çalıştığını belirten Songül Karlı, Müge Anlı ile konuştuğunu ve 3 hafta sonra ekranda olacağını açıkladı. Bir video yayınlayan Songül Karlı, “Konuları anlattım.3 hafta sonra ekranda olacak, Allah izin verirse ben de ekranda olacağım” dedi.

Bu kadar paranın hesabının verilmesini gerektiğini belirten Songül Karlı, kendisi gibi dolandırılan birçok insan olduğunu düşündüğünü de belirtti. Karlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bunun sonu ne olur, en kötü nitelikli dolandırıcılıktan hapse girmiş olduğunuzu görürüm. Çünkü sizin yaptığınız bir anne ile bir çocuğun… Çocuğun doğumunda takılan altınlarına kadar çalıp, kadının her şeyini kullanıp bunu ailece yapıp, bunun içerisine herkes dahil. En azından tek taraflı konuşmamış oluruz. Sizi kim savunuyorsa ailenizden, ben hepsinin listesini vereceğim. Hepsi herhalde mecburen bağlanacak ya da gelip orada konuşacak. Yapacak bir şey yok. 3 hafta sonra ekranda görüşürüz.”