Ana sayfa Dizi Haberleri Şampiyon dizisinde hayaller büyük ama gerçekler acı!

Şampiyon dizisinde hayaller büyük ama gerçekler acı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranında artık Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Şampiyon dizisi büyük beğeni topladı. Ancak dizi 1 sezon olarak planlanmıştı ve araya giren pandemi sürecinde bazı dizi hayranları yeni sezonda da ekrana gelip gelmeyeceğini merak ediyordu.

Aylar önce Fırat Bölükbaşı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, dizinin 34 veya 35 bölüm sürüp, final yapacağını açıklamıştı.Ancak bazı izleyicilerde dizinin devam edebileceğine yönelik umutlu bekleyiş vardı. Ancak TRT1 dizinin planlandığı gibi final yapmasını uygun görüyor.

BKS Yapım tarafından hazırlanmakta olan Tolgahan Sayışman’ın yanı sıra Erkan Avcı ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un da yer aldığı diziden Erdal Özyağcılar da bulunmuştu.Dizinin 31. yeni bölümü 23 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak.

Dizinin 34 bölümde final yapacağı da ortaya çıktı. Bu durumda 13 Ağustos Perşembe günü 34. bölümle birlikte Şampiyon dizisinin ekrana veda etmesi bekleniyor.

Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı’nın hikâyesini ekrana taşıyan dizi beklenen reytingleri elde edemedi ama TRT1 yapımın arkasında durarak planlandığı şekilde ekranda kalmasını sağladı.

İşte Şampiyon dizisinin 23 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak 31. bölümünden ilk fragman: