Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101 dizisine yapılan büyük haksızlığın detayları ortaya çıktı

Aşk 101 dizisine yapılan büyük haksızlığın detayları ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nisan ayında Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisi, ünlü isimlerin buluştuğu ve farklı ülkelerden birçok dizi hayranı tarafından beğenilen bir gençlik dizisi oldu.

İkinci sezonu Aşk 102 ismi ile Netflix’te yer alacak. Dizinin okuma provaları devam ediyor, çekimlere yakında başlanacak. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı’nın başrollerinde yer aldığı Aşk 101 dizisine sosyal medyada yapılan büyük haksızlığın ayrıntıları da yeni ortaya çıkıyor.

Şimdiki Aklım Olsaydı isimli Netflix dizisinin gay çift karakterin olması nedeniyle iptal olduğunun ortaya çıkmasından sonra, bazı detaylar da netleşti. Aşk 101 dizisinde Osman karakterinin gey olarak yazıldığı ama sonrasında sosyal medyada tepkiler ortaya çıkınca bunun değiştirildiğine yönelik iddialar da vardı.

Ancak Şimdiki Aklım Olsaydı dizisindeki gay çiftin Aşk 101’de olduğunun sanılmasının böyle bir tepki dalgasına neden olduğu Ece Yörenç’in açıklamaları ile ortaya çıktı.

Aşk 101’de hiçbir zaman gay karakter olmadığı ama sosyal medyada dolaşan dedikodular yüzünden diziye yönelik haksızlık yapıldığı aylar sonra netleşti.

Ece Yörenç, yaptığı açıklamada Şimdiki Akım Olsaydı dizisindeki gay karakterin Aşk 101’de olduğu sanıldığını ama bunun doğru olmadığını belirtti. RTÜK yetkilileri ile görüşen Netflix yetkililerinin sonrasında Şimdiki Aklım Olsaydı isimli diziyi iptal etti.

Özge Özpirinçci, Birkan Sokullu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi çekilseydi, gay çifti Ahmet Rıfat Şungar ile Ümit Erlim’in canlandıracağı da ortaya çıktı.