Ana sayfa Dizi Haberleri Şampiyon dizisinde rahatsız eden gelişmeler var!

Şampiyon dizisinde rahatsız eden gelişmeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şampiyon dizisi TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanıyor.20 bölüm geride kaldı. Yapımın sezon sonuna kadar devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor ama ikinci sezon olur mu bilinmez… Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Gizem Karaca, Erkan Avcı ve Erdal Özyağcılar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 21. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Suna’nın anlattıkları herkesi derinden etkileyecek. Fırat ölüme doğru adeta koşuyor… Yeni bir hasar almaması lazım ama söz dinleyecek mi? Pek öyle gözükmüyor. Fırat, maçtan çekilmeye niyetli değil, ayrıca oğlunu babasız bırakmayacağına da inanıyor.Suna ise büyük endişe içinde ve maça çıkmasını engellemek adına elinden geleni yapacak.

Fırat’ın bu durumu izleyicileri de endişelendirdi. Şampiyon dizisini Fırat’ın boks maçları için izlediklerini dile getiren hayranlar, “Fırat’ın hastalığı nüksediyor.Biz bu adamı boks yapsın diye izliyoruz, çocuk baksın diye değil. Hastalık mevzularının azalması lazım” diyerek senaryo grubuna uyarıda bulunmakta.

Dizinin takipçileri Neslihan ile Kerem arasında yaşanan ayrılığı da eleştiriyor ve “Neslihan ile Kerem’in arasını bu kadar saçma bir hale getirmenin ne anlamı var?” sorusunu soruyor.İşte 21. bölümden ilk görüntüler: