Ana sayfa Güncel Haberler Şampiyon’un Fırat’ı Tolgahan Sayışman yüce gönüllük yaptı!

Şampiyon’un Fırat’ı Tolgahan Sayışman yüce gönüllük yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Şampiyon, bir süredir sete çıkılmadığı için yeni bölümleri ile ekranda yer alamıyor. Fırat Bölükbaşı karakterine hayat veren Tolgahan Sayışman dizinin 1 sezonluk tasarlandığını ve 35 bölüm kadar olacağını söylemişti.

Ancak koronavirüs salgını araya girince yayınlar aksadı, çekimler yapılmaz oldu.İşte bu noktada Şampiyon dizisi erken mi bitecek,yoksa yola devam mı edecek? işte bu sorunun şu aşamada bir yanıtı yok. Şampiyon hayranları ise dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesini istediklerini sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla gösteriyor.

Sayışman, eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan ile mutlu bir hayat yaşıyor. Oyuncu,instagram hesabından gelen sorulara yanıt verdi. Bir kız çocuğunun olmasını çok istediğini belirterek eşine mesaj yollayan Sayışman, Abazi’nin titiz ve detaycı olmasından, temizlik delisi halinden de şikayet etti.

Tolgahan Sayışman’ın dikkat çektiği bir başka konu ise yardım meselesiydi. Koronavirüs sonrası yardım yapıp yapmadığı sorulunca oyuncu, “Paylaşmanın olmazsa olmaz olduğunu öğrendim ben ailemden. Sadece bu dönemde değil Allah kısmet ettiği ve kazandığım sürece hep paylaştım hep paylaşacağım” yanıtını verdi.

Şampiyon'un Fırat'ı Tolgahan Sayışman yüce gönüllük yaptı! 7