Ana sayfa Sosyal Medya Sanat eseri, dilim tutuldu! Demet Özdemir güç gösterisi yaptı, yine başardı!

Sanat eseri, dilim tutuldu! Demet Özdemir güç gösterisi yaptı, yine başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir, hem oyunculuk yeteneklerini geliştirdi hem de dünyanın dört bir yanında kendisine geniş bir hayran kitlesi edindi.

Son yıllarda yükselen yıldız olarak Türkiye’nin yurt dışında en çok konuşulan oyuncularından olan Özdemir, sosyal medyada gücünü de her paylaşımı ile sergiliyor. 12 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile en çok hayranı bulunan isimlerden birisi olan oyuncu, milyonlarca etkileşimi tek bir paylaşım ile sağlayabiliyor.

Sosyal medyada takipçi sayısını da her geçen gün daha da artırmakta olan oyuncu için kariyerinin zirvesinde olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Özdemir’in takipçilerinin iltifatları da birbirini izliyor.

Son paylaşımında günlük kıyafeti ile poz veren oyuncu için yapılan iltifatlar dikkat çekici…

“Enerjinle, kalbinle, güzelliğinle çok yakıştın geldiğin konuma.

Ama sen çok çoookk güzelsin peri kızı…

Sanat eseri… Dilim tutuldu…

Gördüğüm en güzel ışıksın… Umut ışığım…

Sette parlayan bir yıldız…

Gülüşünü Kelebek görse ömrü uzar.”

Takipçileri bu mesajları sırf bir şeyler yazmak için paylaşmıyor, bu yazdıklarına kalpten inanıyor… Zaten hayranları oyuncuyu, rol model olarak görüyor… Demet Özdemir’in sosyal medyada bu kadar geniş bir etkileşime sağlayabilmesi ve bunu da doğal bir şekilde elde etmesi gerçek anlamda bir güç gösterisi…

Sanat eseri, dilim tutuldu! Demet Özdemir güç gösterisi yaptı, yine başardı! 7