Ana sayfa Dizi Analiz Sandık Kokusu 3. bölüm analizi, Atilla gerçekten kim?

Sandık Kokusu 3. bölüm analizi, Atilla gerçekten kim?

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimleri buluşturan dizisi Sandık Kokusu’nun senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

Dizinin üçüncü bölümü de geride kaldı ve hikaye milyonlarca izleyiciyi cezbetti. Peki 3. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar: Karsu ve Filiz yıllar sonra yeniden karşılaşınca, anne kız arasında duygu yüklü anlar yaşandı. Karsu, tüm kırgınlık ve küslükleri bir kenara bırakarak bir süreliğine annesinin yanına taşındı.

Karsu’nun annesinin yanında kaldığını duyan Reha ise soluğu İstanbul’da aldı. Kendini Karsu’ya affettirmeye çalışan Reha’nın çabaları sonuç vermedi. Karsu bir yandan çocuklarının derdiyle uğraşırken bir yandan da Reha’nın yaptıklarıyla baş etmeye çalıştı. Kuzey ise anneannesi Filiz ve kiracı Atilla ile bağ kurmaya başladı.

Atilla’yı seven Kuzey’in onun yanına gitmesi, Karsu’ya büyük bir korku yaşattı. Bu olay sayesinde Atilla ve Karsu tanıştı. Bölümün en çarpıcı anı ise final sahnesinde Atilla’nın hiç bilinmeyen bir yüzünün görülmesi oldu.

Atilla, eline silahı alıp takım elbise giyerek bambaşka birine dönüştü. Atilla’nın gerçekte kim olduğu sorusu büyük bir merak konusu oldu.