Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisi 7. yeni bölümde tüm dengeler bir anda değişecek

Sandık Kokusu dizisi 7. yeni bölümde tüm dengeler bir anda değişecek

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, büyük ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Karsu ve Atilla’nın konuşmasının dikkat çektiği tanıtımda Filiz ve Karsu’nun Irmak’la karşı karşıya geldikten sonra derinden sarsıldığı görülüyor. Irmak’ın “Benim bunu temizlemem lazım” sözleri ise neler olacağına dair merakı daha da artırıyor.

Altıncı bölümün finalinde Irmak’ın, Karsu’nun çalıştığı dükkana giderek onunla yüzleştiği anlar ekrana geldi. Karsu, Irmak’a çok sert tepki gösterdi. Irmak’ın yıllar sonra Karsu ve Filiz’in karşısına çıkmasıyla Sandık Kokusu’nda heyecan artacak, tüm dengeler değişecek.

İşte bu değişen dengelerle ilgili ilk detaylar 7. yeni bölümde ortaya çıkacak. Bu yüzden de dizi hayranları çarşamba akşamını merakla bekliyor.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.