Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 19. yeni bölümde kilit sırlar ortaya çıkacak, Yaman çok şaşıracak!

Yabani dizisi 19. yeni bölümde kilit sırlar ortaya çıkacak, Yaman çok şaşıracak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Yabani isimli dizinin her bölümü heyecan fırtınası şeklinde ilerliyor.

İyi reytingler almaya devam eden dizinin başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ile Simay Barlas bulunuyor. Birbirlerine yakıştırılan iki genç oyuncunun uyumu da izleyicileri etkiledi ve projenin başarısında onların bu yüksek enerjisi de etkili oldu.

19. yeni bölümü ile salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak olan Yabani dizisinde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle:

Eşref’in öldürülmesi Soysalanlar evine yıldırım gibi düşerken Yaman Ali bunu yapanın Serhan olduğuna emindir. Fakat suç Serhan yerine babası Güven’in üstüne atılmıştır. Yaman babasını kurtarmak icin hışımla gerçeğin peşine düşer.

Serhan onu evden, çocuklarından ve kendisinden uzaklaştıran Neslihan’ın baba acısı boşluğundan yararlanarak Soysalanlar hanesine geri döner. O evde kalabilmesinin tek yolu geçmişte de uyguladığı bir formül olur. Bunu anlayan Yaman’ın tepkisi Serhan’ın tahmin edemeyeceği düzeyde olacaktır.

Alaz babasına destek olmaya devam ederken, Çağla karanlık bir yola girer. Cesur ve Asi, Çağla’nın dağılmış haliyle karşılaşır, ona yardım etmek için kendilerini tehlikeye atarlar. Fakat karşılarına çıkan duvar, Alaz’dır. Asi ve Alaz’ın bu olayda farklı taraflarda yer almaları onların aralarını daha da gergin bir hale getirir.

Yaman bu yola pusulası Rüya ile çıkar ve kilit sırlara ulaşır. Fakat gerçeklerin şiddeti, herkesin hayatlarını kökünden sarsabilecek boyuttadır.