Ana sayfa Dizi İzle Sanem yanlış anladı, durum iyice karıştı! Erkenci Kuş 43. Bölüm

Sanem yanlış anladı, durum iyice karıştı! Erkenci Kuş 43. Bölüm

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin 43. bölümünde Yiğit, Sanem’e bir itirafta bulunacağını söylese de Hüma’dan gelen mesaj, her şeyi değiştirdi.

Can, kulübeyi yaktığını kameradan gördüğünü söyleyip Yiğit’e gerçeği itiraf ettirmeye çalıştı ama Hüma, kulübede kamera olmadığını Yiğit’e yetiştirdi.

Bu sırada Yiğit’in bir itirafta bulunacağını sanıp gelen Sanem, onun ani evlenme teklifi karşısında kalakaldı.

Sanem, Can’ın yanında bir itirafta bulunacağını söyleyen Yiğit’in, kendisini eve getirip evlenme teklif etmesini, bunun da Can’ın bilgisi dahilinde olduğunu sanması durumu iyice karıştırdı!

O anları videodan izleyebilirsiniz…

Erkenci Kuş 43. Bölüm Özet:

Güven vadisindeyiz… Artık Yiğit ne yaparsa yapsın, Can’ın gözünde zavallı bir adam. Çırpındıkça batacak ve gidişi muhteşem olacak Yiğit’in, sadece Can’ın soğukkanlılığı koruması yetecek, Can da bunun farkında. Zaten Can’ın da Sanem’in de Yiğit’ten çok önemli dertleri var. Aşkları başına vurmuş. Sanem Can gidecek sanıyor, her an diken üstünde, pırpır ediyor kalbi. Can ise Sanem’in Yiğit’le ne konuştuğuna takmış kafayı. Emre’nin ise Leyla’ya bir sürprizi var, ayaklarını yerden kesecek bu teklif Leyla’nın.
Ajansta Sanem’in krem kampanyasına çalışıyorlar, önce kremleri ve parfümleri tanımak lazım. Ekip yine aşıkları bir araya getirmek için işbaşında. Parfüm testleriyle Sanem, Can’ın aklını başından alacak. Sanem ise Can’a parfümün sırrını anlatırken aradığı cevapları bulacak belki de!