Ana sayfa Dizi Haberleri Saniye patlamada ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde büyük şok!

Saniye patlamada ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde büyük şok!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, heyecanlı bir bölümle sezon arasından dönüyor.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin 37. bölüm tanıtımında heyecan yaratan sahneler ekrana geldi.

Vedat, korkunç planlarına bu kez Saniye’yi dahil ediyor. Saniye’nin elleri ve ağzı bağlı bir şekilde görüldüğü tanıtımda, Vedat, mikrodalgaya patlayacak bir madde yerleştiriyor ve dışarı çıkıyor. Vedat evi keyifli izlerken Saniye’nin patlamayla birlikte yüzündeki dehşet ifade görülüyor.

Saniye patlamada ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde büyük şok! 7

Bu patlamadan Saniye sağ kurtulabilecek mi yeni bölümde hep birlikte göreceğiz.

23 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümde, cezaevinde olan Asiye ve Nefes’i de büyük bir sürpriz bekliyor. Tahir, gece yarısı ev halkını ayaklandırıp Yiğit’i de alıp cezaevinin önüne gidiyor. Ellerine aldıkları mikrofonla seslerini içerdeki kadınlara duyurarak yanlarında olduklarını anlatmaya çalışıyorlar.

Mustafa Asiye’ye aşkını dile getirirken, Yiğit annesine, Tahir de sevdiğine sesleniyor.

İşte Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mercan, Vedat yerine Berrak’ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak’ı kurtaran Tahir, Nefes’in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes’ten hesap sorar.

Vedat’ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak?

Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?