Ana sayfa Dizi Haberleri Saruhan Hünel hayranlarına müjde, yeni dizi projeleri yolda!

Saruhan Hünel hayranlarına müjde, yeni dizi projeleri yolda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kuruluş Osman dizisinde Alişar bey karakteri ile ekranda yer alan emektar oyunculardan Saruhan Hünel, proje teklifleri geldiğini ve bazı dijital işler için beklemede olduğunu açıkladı.

Bu projelerden birisinin ise kendisi için çok önemli olduğunu ve bugüne kadar canlandırmadığı bir karaktere hayat vereceğini belirten oyuncu, “Dijitalle ilgili birkaç tane proje var. Dolayısı ile onlardan bi haber bekliyoruz. Benim çok istediğim bir proje var. Eğer o olursa harika olacak. Benim bugüne kadar oynadığım rollerden biraz daha ters köşe olacak” şeklinde konuştu.

Hayranlarını dijital bir dizi projesindeki rolü ile ters köşe işle karşılamaya hazırlanan Hünel, projeden haber bekliyor ve yakında da detayları açıklayabilecek durumda olacak. Ancak oyuncu şimdilek fazla bir bilgi vermek istemedi.

Uzun çalışma sürelerinin kendisi için yorucu olsa da sorun teşkil etmediğini belirten Hünel, her türlü projede yer alabileceğini, 14-16 saat çalıştığı ve setlerde uyuduğu dönemleri de yaşadığını ve bunları hiç sorun etmediğini de ifade etti.

Oyuncu, “Biz emekçiyiz aslında, benim için hiç sıkıntı değil az çalışmak, çok çalışmak. Önemli olan düzgün ve güzel bir iş çıkartmak” dedi.