Ana sayfa Dizi Haberleri Şaşırtan ikili! Yasak Elma dizisinde yoksa sürpriz bir aşk mı doğacak?

Şaşırtan ikili! Yasak Elma dizisinde yoksa sürpriz bir aşk mı doğacak?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Fox TV’nin entrikalarıyla izleyiciyi artık güldüren dizisi ‘Yasak Elma’nın kadrosuna geçtiğimiz hafta katılan Barış Kılıç’ın canlandırdığı ‘Kaya Ekinci’ karakteri ile Ender’in geçmişi dizinin merak konusu oldu.

Ender’in Kaya’yı görünce paniklemesi ve onun oğlu Erim ile yakınlaşmasından rahatsız olması Ender’in büyük bir sır sakladığı hatta Erim’in gerçek babasının Kaya olduğu düşüncesini akıllara getirdi.

Ender ve Kaya geçmişte yaşadıklarına dair henüz hiç konuşmadı ancak ikilinin her sahnesi izleyicilere böyle düşündürttü. Hatta Kaya’nın Ender’e düşmanca bakışları da “Ender geçmişte anlaşılan Kaya’ya da bir kazık atmış” dedirtti.

Şaşırtan ikili! Yasak Elma dizisinde yoksa sürpriz bir aşk mı doğacak? 7

Entrika dozunun hiç düşmediği dizide Ender ve Kaya’nın eski sevgili olduğu ve Kaya’nın Erim’in gerçek babası olmasına kesin gözüyle bakılırken dün akşamki bölümün bir sahnesi sürpriz bir çiftin habercisi olabilecek gibi göründü.

Zehra ve Caner arasında neler olacak?

Dizinin sevilmeyen bahtsız karakterinden bir tanesi olan Zehra ile dizinin sempatik ve komik ismi Caner’in konuştuğu bir sahne ‘Acaba ilerde Caner ve Zehra sevgili olur mu?’ dedirtti.

Öte yandan Zehra için “Hep üvey annelerinin eski sevgilileri ile evleniyor. Kemal gittiğine göre Zehra’nın sıradaki eşi Kaya olacak” yorumları da yapılıyor.

Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde Kaya ile Ender arasında nasıl bir geçmiş ortaya çıkacak ve Zehra’nın hayatına yeni giren isim kim olacak?