Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 70. Bölüm 1. fragmanında İlyas’ın durumu herkesi meraklandırdı!

Savaşçı 70. Bölüm 1. fragmanında İlyas’ın durumu herkesi meraklandırdı!

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı Savaşçı dizisi, oyuncuların ücretlerini alamadıkları için iş bırakmalarıyla gündeme gelmişti. Ancak yayına aksayan bir durum yok. Ayrıca sette çalışmalar da başlamış durumda.

Savaşçı dizisinin 14 Nisan Pazar günü 70. bölümü ekrandaki yerini alacak. Kılıç Timi’nin yine zorlu operasyonlarda yer alacağı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı. Fragmandaki detaylarda İlyas detayı dikkat çekiyor. Vurulan İlyas şehit mi olacak? Teröristlerin hain planları ve dronlu saldırısının sonucunda neler olacak? Etkileyici bir bölüm izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Videodan 70. bölümden 1. fragmanı izleyebilirsiniz.

Peki 69. son bölümde neler olmuştu?

Kağan ve Yörük Haydar korkusuzca ölüme yürüyorlar!

Hastaneye yetiştirilen Çiğdem Teğmen’in hayati tehlikesi sürerken, son ana kadar Melik ve adamlarına kafa tutan Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar’ın savaşmadan ölmeye niyeti yoktur…

Diğer tarafta ise herkes bir yandan Çiğdem için endişelenirken bir yandan da Kağan ve Haydar’ın akibetini merak etmektedir. Her şeye rağmen umudunu kaybetmeyen Kılıç Timi komutanlarını kurtarmak için geri dönmekte diretirler.

Ancak Kutalmış Paşa ve Albay Kopuz’un gizli hamlesi olayların seyrini değiştirirken, gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi’ni yine büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir…

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu