Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat’ten, sette ölen dizi çalışanı Hasan Karatay paylaşımı! Ailesini ziyaret etti…

Beren Saat’ten, sette ölen dizi çalışanı Hasan Karatay paylaşımı! Ailesini ziyaret etti…

tarafından zk zk

Geçtiğimiz gün Netflix’in 2. orijinal Türk dizisi Atiye’nin setinde çalışan Hasan Karatay’ın boya yaparken yaşanan bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Beren Saat ve Mehmet Günsur’un başrolünde oynadıkları dizinin setinde yaşanan bu olay sonrasında basında çıkan bazı haberler üzerine, yapımcı firma OG Medya yaptığı açıklama ile gerçek dışı haberler yapıldığı iddiasında bulundu.

Televizyongazetesi/Detay

Olay sonrasında yapımcı firma hukuki sürecin devam ettiği ve sonrasında tüm açıklamaların yapılacağı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Bu açıklamadan sonra Beren Saat, instagram sayfasından yaşananlarla ilgili duygularını paylaştı. Saat’in sözlerinden set çalışanı Hasan Karatay ile tanışmadıkları, ancak olay sonrasında ailesini ziyarete gittiği anlaşıldı.

Beren Saat'ten, sette ölen dizi çalışanı Hasan Karatay paylaşımı! Ailesini ziyaret etti... 9

Beren Saat, Hasan Karatay’ın bir fotoğrafını yayınlayarak şu notu düştü:

“Sahsen tanisamamistik henuz ama bugun ailenin kadinlarinin agitlarindan tanima firsatim oldu seni Hasan. “Oralar görünmez” denilse de, boyadigin duvarin kenarlarini titizlikle tamamlamak isterken basina gelmisti bu kaza. Yine guzel bir yurek, yine zamansiz bir veda. Biz kenari, kosesi senin hayal ettigin kadar kusursuz bir is cikarmak icin calismaya devam ediyor olacagiz. Isiklar icinde uyu… #sinemayaasikhercankiymetlimizdir #setlerdeolmekistemiyoruz”

Saat, paylaştığı ikinci fotoğrafında ise Oyuncular Sendikası’nın olay sonrasında 10 Nisan Çarşamba günü yapacağı sosyal medyadaki kampanyanın bilgisini paylaşarak destek verdiğini gösterdi.

Beren Saat'ten, sette ölen dizi çalışanı Hasan Karatay paylaşımı! Ailesini ziyaret etti... 10

Beren Saat, ayrıca  Atiye dizisinin yapım firması OG Medya’nın kamuoyunu olayla ilgili bilgilendirmek için yaptığı açıklamayı da bu paylaşımına ekledi.

OG Medya’nın açıklaması şöyle:

Beren Saat'ten, sette ölen dizi çalışanı Hasan Karatay paylaşımı! Ailesini ziyaret etti... 11

Kamuoyunun dikkatine,Şirketimizin yapımcılığını üstlendiği “Atiye” dizisinin dekor hazırlıkları sırasında gerçekleşen kazanın ardından hastaneye kaldırılan Hasan Karatay’ın hayatını kaybetmesini derin bir üzüntü ile karşılıyoruz.Medyaya yansıyan, bizi de derinden üzen elim kaza ve acı kayıp nedeniyle; bir takım gerçek dışı haberler yapılarak toplum yanlış bilgilendirilmektedir.Tüm şeffaflığıyla hukuki sürecin tamamlanmasının ardından kamuoyuna gerekli açıklama yapılacaktır.Bu talihsiz kaza ve acı kayıp nedeniyle, Hasan Karatay’ın ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz…