Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 76. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı! Savaşçı’nın büyük zaferi

Savaşçı 76. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı! Savaşçı’nın büyük zaferi

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı Savaşçı dizisi sezon finali yapıyor.

26 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 76. bölüm ile birlikte ara verecek olan Savaşçı, ekranda kalmayı başaran tek asker dizisi oldu. İsimsizler ardından Nöbet bitti. Pazartesi günü de Söz bitiyor… Savaşçı dizisi asker dizileri kategorisinde gelecek sezona taşınan tek yapım olarak öne çıkmakta. Peki Savaçşı dizisinin 76. bölümünde neler olacak? Detayları videoda bulabilirsiniz.

Savaşçı 75. bölümde neler olmuştu?

Melik amacına ulaşmış, Kağan ve Yörük Haydar’ı öldürmek için silahını doğrulturken Albay Kopuz askerlerinin en son irtibat kurduğu yeri tespit eder. Kılıç Timi’yle birlikte Turan Timi’ni Yüzbaşı Bahtiyar komutasında operasyona çıkarır. İki Tim Kağan’la Haydar Yüzbaşı’yı kurtarmak için acele etse de, büyük bir kumpasla karşı karşıya kalırlar.

Komutanlarının akibetini öğrenemeyen Kılıç Timi ve Turan Timi’nin dönüş yolunda beklenmedik bir şekilde karargahla irtibatlarının kesilmesi, olayları daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirir. Gerilim gittikçe yükselirken iki tim Melik’in onlar için hazırladığı tuzağa adım adım ilerlemektedir…

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu