Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizi hayranlarını tedirgin eden final endişesi!

Savaşçı dizi hayranlarını tedirgin eden final endişesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezondur Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Savaşçı dizisi, ekrandaki tek asker dizisi olarak dikkatleri çekiyor. Berk Oktay’ın yeni sezon için yaptığı anlaşmanın ardından 5. sezondan ilk bölümler de yayınlanmaya başlandı.

Eskişehir’de çekimleri yapılan dizide Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Gaye Turgut Evin de başrollerde bulunuyor. Dizinin 99. yeni bölümü 27 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak. İlk 4 sezon çok başarılı sonuçlar alan Savaşçı dizisi Pazar akşamlarının sürükleyen yapımı konumundaydı.

Ancak bu sezon Arıza dizisinin reytingleri karşısında Savaşçı’da önemli kayıtlar görülüyor. Dizinin hayranları da Fox TV’nin Savaşçı dizisini yayından kaldırmasından çok korkuyor.

Bunun sebebi ise Fox TV’nin elinde yayınlanmayı bekleyen Öğretmen, Kefaret ve Kimsesizler isimli 3 dizisinin bulunması. Savaşçı hayranları kanalın düşük reyting olan yapımları kaldırıp yerine bu dizilerden birinin gelmesi durumunda Savaşçı dizisinin de ekran ömrünün bitebileceği düşüncesini taşıyor. Sosyal medyada bu konuyla ilgili birçok yorum paylaşılıyor dizinin devamını isteyen izleyiciler, bu yolla Fox TV’ye mesaj yolluyor.

Şu aşamada dizinin 5. sezona yeni başladığını ve herhangi bir final söylentisinin de olmadığını belirtelim. Ancak Fox TV’nin yeni hazırlanan dizileri bu endişenin yükselmesine sebep oluyor.

Savaşçı, kendisine ait büyük bir kitlenin konumlandığı bir dizi. Ancak bir gerçek var ki, Fox TV’nin 7 gün için 7 dizisi zaten yayında. Geride 3 dizi daha var ve herkes hangi yapımların bu yarışta geriye düşeceğini merak ediyor.

Dizinin aksiyon dolu hikayesi devam ediyor.İzleyiciler durumdan memnun. Ancak Fox TV’nin her an bir karar alıp Savaşçı’yı yayından kaldıracağı endişesi de izleyiciler üzerinde büyük bir baskı yaratıyor.