Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik’i çok rahatsız eden şey!

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik’i çok rahatsız eden şey!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinde 14 sezon boyunca Zeliha karakteri ile izlediğimiz Yüsra Geyik, 15. sezonda da ekranda yer almaya devam ediyor. Ünlü oyuncu 16 yaşında başladığı dizide büyük bir deneyim kazandı. Artık farklı projelerde yer almak istediğini de belirten oyuncu Posta gazetesindeki röportajında kendisiyle ilgili önemli detaylar da verdi.

Oyuncu güzel bakmanın kendisi için önemli olduğunu ve bunu çok kıymetli bir özellik olarak gördüğünü söyledi. Ünlü oyuncu, “Çoğu zaman huzurla gülümseye çalışıyorum kendime. Kimsenin gerçekten sormadığı o soruyu soruyorum kendime hep, “Nasılsın?” diyorum” ifadelerini kullandı.

Yüsra Geyik, hayatta en çok aşırılıktan şikayetçi. Ünlü oyuncu, bu tür durumlarda kendi kendisine “Küç Yüsra” diye tavsiye de veriyor.

İşte ünlü oyuncunun, hırslardan arınmış ve aşırılıktan rahatsız olduğunu ifade eden sözleri:

“Israrcılık, oldurmaya çalışmak benim inandığım her şeyle çatışır. “Her çeşit aşırılık zarardır” denir ya, buna çok inanıyorum. Yolum, orta yoldur. İstediklerim için savaşmak zorunda kalıyorsam, yanlış bir şey istiyorum demektir. Hırslanıyorsam, o durum beni kontrol ediyor demektir. “Kaç Yüsra” derim kendime, “Kaç!”