Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi 2. bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar

Savaşçı dizisi 2. bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar

tarafından ker_def

Savaşçı dizisinin konusu ve oyuncuları
Savaşçı dizisi 2. bölümde neler olacak? İşte Savaşçı dizisi konusu, oyuncuları ve fragmanları

Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Savaşçı dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Savaşçı dizisi hakkında tüm bilgiler haberimizde…

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atıksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar’ın yer aldığı Savaşçı dizinin 2. bölümü 23 Nisan Pazar günü 20.00’de Fox TV’de..

SAVAŞÇI DİZİSİ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçer. Kağan için bu, hem Serdar’a ulaşmak için bir şans, hem de Tepegöz’le yarım kalan hesabını kapatmak için bir fırsattır. Ama durum hiç de göründüğü gibi değildir: Kılıç Timi’nin koşar adım gittiği nokta, tam anlamıyla bir ölüm tuzağıdır.

Daha ilk anda bu ölümcül tuzağın farkına varan Kopuz Albay’ın ise, adamlarını ölümün elinden almak için son bir hamlesi daha vardır.

Limon Film’in yapımcılığını, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini ve Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu üstlendiği dizinin çekimleri son hız devam ediyor.

Bir yılı aşkın süredir hazırlıkları devam eden ve Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan ‘Savaşçı’ öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında bir ilk olacak!